Μήπως αυτή είναι η πιο συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που είδαμε φέτος;

20:35 23/11/2021 - Πηγή: iPop

Με την περίοδο των γιορτών να πλησιάζει οι Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που μας κάνουν να συγκινούμαστε και να κλαίμε πληθαίνουν. Αυτή τη φορά τη διαφορά κάνει μία ταχυδρομική υπηρεσία, από τη Νορβηγία, που ονομάζεται Posten.

Για να είμαι ειλικρινής θα μπορούσα να δω μία ολόκληρη ταινία βασισμένη στην υπόθεση ενός άντρα που ερωτεύεται τον Άγιο Βασίλη, περιμένοντας τον υπομονετικά, γεμάτο αφοσίωση, κάθε χρόνο. Αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν ισχύει αυτή η τετράλεπτη διαφήμιση της Posten είναι αρκετή! Ευχαριστούμε

Posten!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Πάρε μία μικρή γεύση από τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις και μπες στο εορταστικό κλίμα!

Μία συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από την Νορβηγία που δεν ήξερες ότι είχες ανάγκη να δεις

Στη διαφήμιση «Όταν ο Harry γνώρισε τον Άγιο Βασίλη», ο Harry ξαφνιάζεται από τον ήχο του Άγιου Βασίλη που μπαίνει στο σπίτι του, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι ενήλικες. Ο Άγιος Βασίλης συνήθως περνάει για να παραδώσει δώρα στα παιδιά, σωστά; Αλλά φαίνεται ότι κάτι τον τράβηξε στον Harry. Δεν λέγονται λόγια μεταξύ των δύο, αλλά τα βλέμματα που μοιράζονται μιλούν από μόνα τους.

Παίρνουμε μια γεύση από την οικογενειακή ζωή του Harry, η οποία είναι γεμάτη από υπέροχες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που θέλει και η οικογένειά του δεν μπορεί να προσφέρει: τον Άγιο Βασίλη. Με τα χρόνια οι δυο τους δημιουργούν μια σύνδεση, ο Άγιος Βασίλης αστειεύεται ότι ο άντρας ροχαλίζει, ο Harry βάζει κολόνια σαν να ετοιμάζεται για ραντεβού, αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον που μπορεί να σταματήσει μόνο για μία στιγμή ολόκληρο τον χρόνο.

Φέτος στολίζουμε νωρίτερα! 5 ξεχωριστές ιδέες για μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σου

Η αγάπη, όμως, όλα τα νικά και ο Harry με τον Άγιο Βασίλη ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Στο τέλος της διαφήμισης υπάρχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε που η Νορβηγία αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία. Ενώ η Νορβηγία έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο φιλικά έθνη LGBTQ+ στον κόσμο, είναι μια υπενθύμιση ότι τα δικαιώματα για την queer κοινότητα δεν υπάρχουν εδώ και τόσο καιρό.

Ξέρω ότι θα υπάρξουν εκατομμύρια Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, ταινίες και σειρές, αλλά υπάρχει πιο όμορφη διαφήμιση από αυτή; Το μήνυμά της είναι ειλικρινές και ηχηρό.

Σοβαρά, όμως, κάντε αυτή την ιδέα μια ταινία 90 λεπτών, παρακαλώ. Θέλω τον Harry και τον Άγιο Βασίλη στην κουζίνα να φτιάχνουν μαζί μπισκότα!

Δες εδώ τη σχετική διαφήμιση:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μήπως αυτή είναι η πιο συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που είδαμε φέτος; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα