Το Halloween είναι εδώ! Εσύ ακόμα να φτιάξεις τη δική σου DIY τρομακτική κολοκύθα;

17:00 25/10/2021 - Πηγή: iPop

Trick or treat; Η απάντηση είναι τίποτα από τα δύο προς το παρόν, γιατί έχουμε βρει όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να φτιάξεις την πιο τρομακτική κολοκύθα για το Halloween!

Το Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου κι εσύ πρέπει να είσαι δημιουργική γιατί οι μέρες λιγοστεύουν. Αφού βρεις στολή προμηθεύσου τα απαραίτητα υλικά και ετοιμάσου για να φτιάξεις έναν Jack-O’-Lantern, ή τη δική σου κολοκύθα φανάρι τέλος πάντων.

Παίξε

με το παιδί σου και δημιούργησε το απόλυτο Halloween σκηνικό στο σπίτι!

Ποιος είναι αυτός ο Jack-O’-Lantern όμως;

Σύμφωνα με κάποιον παλιό ιρλανδικό μύθο, ο Jack ήταν ένας μίζερος, πότης αγρότης που έκανε πλάκες σε όλο τον κόσμο ακόμα και στον Διάβολο. Τον ξεγέλασε να ανέβει σε μια μηλιά και μετά κάρφωσε στις ρίζες του δέντρου σταυρούς, για να μην μπορεί να κατέβει! Του εξήγησε ότι θα τον αφήσει ελεύθερο αν του υποσχεθεί ότι δεν θα στείλει την ψυχή του στην Κόλαση όταν θα πέθαινε και ο Διάβολος δέχτηκε.

Μόλις πέθανε ο Jack και κατευθύνθηκε προς τον Παράδεισο, ο Άγιος Πέτρος του αρνήθηκε την είσοδο γιατί ήταν «κακός» άνθρωπος. Μη μπορώντας να πάει ούτε στον Παράδεισο αλλά ούτε και στην κόλαση, η ψυχή του φτιάχνει αυτές τις κολοκύθες και περιπλανάται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης για να βρει ένα μέρος να αναπαυθεί.

Είσαι έτοιμη να μάθεις πώς να φτιάχνεις τη δική σου κολοκύθα;

H ανατριχιαστική γιορτή του Halloween έχει και ανατριχιαστικές παραδόσεις! Εσύ πόσες από αυτές γνωρίζεις;

Τα υλικά που θα χρειαστείς για την κολοκύθα για το Halloween:1 κολοκύθα3 μαχαίρια1 μεγάλο μπολ1 κουτάλα μαγειρικής1 πετσέτα κουζίνας

Το Halloween έφτασε και σου βρήκαμε τον πιο ωραίο τρόπο να το γιορτάσεις! Τρομακτικά cupcakes για όλη την οικογένεια!

PexelsΤα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι με μυτερή άκρη για να κόψεις την κορυφή της κολοκύθας. Με τη λεπίδα σε ελαφρά γωνία, κόψε ένα σχήμα αστεριού για να χρησιμεύσει ως καπάκι της halloween κολοκύθας σου. Βγάλε όλους τους σπόρους και τον πελτέ με ένα μεγάλο κουτάλι και τοποθέτησέ τα σε ένα μπολ με κρύο νερό. Ο πολτός θα βυθιστεί, αφήνοντας τους σπόρους να επιπλέουν στην κορυφή. Άφησέ τους στην άκρη για ψήσιμο.Χρησιμοποίησε μια τυλιγμένη πετσέτα κουζίνας για να κρατήσεις την κολοκύθα σταθερή στη βάση. Σχεδίασε το σχέδιό που θες στο δέρμα της με έναν μαρκαδόρο. Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι λαχανικών για να κόψεις τις γραμμές με μακριές και ομαλές κινήσεις. Πρόσεξε να μην ασκήσεις υπερβολική πίεση. Τοποθέτησε τον δείκτη σου στο πίσω μέρος της λεπίδας για καλύτερο έλεγχο.Όταν το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου έχει κοπεί, με ένα μαχαίρι καθάρισε τις άκρες και πρόσθεσε τυχόν τελικές λεπτομέρειες. Όταν τελειώσεις, άναψε ένα κερί και τοποθέτησέ το σε ένα τρομακτικό σημείο μέσα στην κολοκύθα.Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Halloween είναι εδώ! Εσύ ακόμα να φτιάξεις τη δική σου DIY τρομακτική κολοκύθα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα