Το Fifty Shades Darker έρχεται – 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

19:32 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Τα γυρίσματα του Fifty Shades Darker, της πιο αναμενόμενης ταινία του 2017, ξεκίνησαν στο Βανκούβερ. Η EL James, η συγγραφέας της τριλογίας ερωτικών μυθιστορημάτων που πουλάνε σαν τρελά σε παγκόσμια επίπεδα, επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της BDSM ταινίας έχει ξεκινήσει, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram γράφοντας “Ημέρα πρώτη #FSD καλή τύχη σε cast και crew».

Day one #FSD Good luck to all the cast and crew

❤️

A photo posted by E L James (@erikaljames) on Feb 16, 2016 at 9:01am PST

Τις τελευταίες εβδομάδες η James πείραζε τους fans ανεβάζοντας φωτογραφίες του διάσημου πλέον μολυβιού του Grey, τις κατασκευές των σκηνικών αλλά και από όμορφες τοποθεσίες στο Βανκούβερ.

Yes, it's THAT pencil… #FSOG

A photo posted by E L James (@erikaljames) on Feb 11, 2016 at 3:27pm PST

Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις:Η δεύτερη ταινία της τριλογίας Grey θα είναι θρίλερ. Ο σύζυγός της James, Niall Leonard, έχει προσληφθεί από την Paramount Pictures για να γράψει το σενάριο με μορφή θρίλερ. Ο λόγος είναι αρκετά απλός. Οι παραγωγοί θέλουν να επεκτείνουν το κοινό τους, μειώνοντας τις γυμνές σκηνές και προσθέτοντας ένα στοιχείο αγωνίας στην ιστορία.

Ο Eric Johnson έχει προσληφθεί για να παίξει το αφεντικό της Anastasia Steele, Jack Hyde, ο οποίος “χτυπημένος” από την ομορφιά της της ζητάει σεξουαλικές χάρες. Οι φήμες θέλουν ο Christian να αγοράσει κρυφά τον εκδοτικό οίκο και να καταστρέφει την καριέρα του. Ο Jack αρχίζει να παρακολουθεί την Ana και να επιδιώκει την εκδίκηση του.Ο Dornan μπορεί να μας δώσει μία πλήρη γυμνή εμφάνιση του… από μπροστά. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Johnson είχε πει σε συνέντευξη του ότι οι θαυμαστές της ταινίας μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να δουν περισσότερες γυμνές σκηνές του δισεκατομμυριούχοςυ στην επερχόμενη ταινία.Ένα είδος ερωτικού τριγώνου: Η αγάπη / εμμονή του Jack Hyde για την Ana θα ενοχλήσει τον Christian που δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι η κοπέλα του είναι πολύ κοντά σ’ ένα άλλο άτομο όλη τη μέρα στο γραφείο. Η ζήλια και η εμμονή των δύο ανδρών θα δημιουργήσουν ένα είδος ερωτικού τριγώνου μεταξύ των τριών χαρακτήρων.Η περίεργη περίπτωση της Elena Lincoln: Η Paramount έχει προσλάβει την Kim Basinger να παίξει την πρώην σύντροφο του Christian Grey. Η Elena ήταν φίλη της μητέρας του που έσυρε τον νεαρό Christian στον σαδομαζοχιστικό κόσμο. Η Ana πάντα θα αισθάνεται ανασφαλής στην ιδέα της Mrs Robinson καθώς ο Christian αναφέρεται σ’ εκείνη ως μία καλή φίλη. Αυτό θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού.Ο σκηνοθέτης James Foley για να δώσει νέα πνοή στην ταινία: Η πρώτη ταινία στην ερωτική τριλογία έγινε με προϋπολογισμό $ 40 εκατομμυρίων και έβγαλε ακαθάριστα $ 569 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, επικρίθηκε σφοδρά για το μέτριο σενάριο και την έλλειψη χημείας μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Οι «δημιουργικές διαφορές» μεταξύ της James και του σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson είναι γνωστές στον χώρο και είχαν σαν αποτέλεσμα τηνα πομάκρυνση του δεύτερου και την έλευση του Foley, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην νέα ταινία.

Το Fifty Shades Darker θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου 2017, ενώ το τρίτο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες στις 9 Φεβρουαρίου του 2018.

The post Το Fifty Shades Darker έρχεται – 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα