Το Facebook αλλάζει logo! Η ανακοίνωση (Photo)

12:50 5/11/2019 - Πηγή: iPop

Το νέο logo του Facebook είναι πιο απλό, λιτό κι απέριττο. Και το ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία! Γιατί προχώρησε σε αυτήν την αλλαγή;

Το Facebook ξεκίνησε ως ένα απλό app. Τώρα, 15 χρόνια μετά, έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο σε όλους, βοηθά τους ανθρώπους να επικοινωνούν μεταξύ τους, με φίλους και συγγενείς ενώ παράλληλα, βοηθά κοινότητες και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

Σήμερα,

το logo του Facebook αλλάζει, ώστε όπως αναφέρει «να είμαστε πιο σαφείς σχετικά με τα προϊόντα που προέρχονται από το Facebook. Εισάγουμε ένα νέο εταιρικό λογότυπο και διακρίνουμε περαιτέρω την εταιρία Facebook, από την εφαρμογή Facebook, η οποία θα κρατήσει το δικό της branding», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας.

Το νέο logo του Facebook είναι πιο απλό και ξεκάθαρο. Σχεδιάστηκε περισσότερο για λόγους σαφήνειας και χρησιμοποιεί προσαρμοσμένη τυπογραφία και κεφαλαία γράμματα, ώστε να δημιουργήσει μια οπτική διάκριση μεταξύ της εταιρείας και της εφαρμογής.

Οι κύριες υπηρεσίες της εταιρίας είναι το Facebook app, το Messenger, το Instagram, το WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal και Calibra. Ατά τα apps και οι τεχνολογίες έχουν κοινή υποδομή εδώ και χρόνια και οι ομάδες πίσω από αυτές συχνά συνεργάζονται.

Το Facebook φροντίζει για την υγεία σου ανάλογα το φύλο και την ηλικία σου!

Τις επόμενες εβδομάδες, θα χρησιμοποιείται νέο εμπορικό σήμα στα προϊόντα ενώ θα δημιουργηθεί κι ένα νέο website της εταιρίας. Παράλληλα, αυτό που θα προστεθεί είναι πως οποιαδήποτε υπηρεσία ανήκει στην εταιρία θα έχει από κάτω μια διευκρίνιση που θα γράφει «From FACEBOOK».

Ήδη στο Instagram είδαμε την αλλαγή όταν ανοίγει το app. Μόλις ανοίξεις, το Instgaram από κινητό, τότε πρώτα σου εμφανίζεται το logo του Instagram και μετά μεταφέρεσαι στο account σου.

Μπορεί η αλλαγή να είναι μικρή, αλλά δεν γίνεται να μην την προσέξεις καθώς ούτε που θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που η εταιρία αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή!

«Αυτή η αλλαγή εμπορικού σήματος είναι ένας τρόπος για να επικοινωνήσουμε καλύτερα τη δομή της ιδιοκτησίας με τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για να συνδεθούν, να μοιραστούν, να δημιουργήσουν κοινότητα και να αναπτύξουν το κοινό τους», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα βρεις το «εξαφανισμένο» post που σ’ ενδιέφερε στο Instagram!

Photo: unsplash/Joshua Hoehne

Το άρθρο Το Facebook αλλάζει logo! Η ανακοίνωση (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα