Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/11/2019)

08:00 5/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/11/2019):Κριός

Αρκετά σκεφτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου

που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε τα ύπουλα χτυπήματα από ορισμένους συνεργάτες σας, ενώ πιθανό αρκετοί από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια επαγγελματική σχέση.

Ταύρος

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ταύρους. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να απομακρύνετε με συνοπτικές διαδικασίες, όσους συναδέλφους σας προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περιμένουν ότι θα αντιδράσετε τόσο δυναμικά.

Δίδυμοι

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο στην προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Και επειδή είστε αρκετά ανυπόμονοι καλό θα είναι την περίσσεια της ενέργειας σας να την διοχετεύσετε στον αθλητισμό ή στο παιχνίδι του έρωτα.

Καρκίνος

Σημαντικές αποφάσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πάρετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις τόσο στις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα όσο και με ορισμένους συνεργάτες σας. Αυτό σημαίνει, για αρκετούς από εσάς, ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία η οποία σας κρατάει στάσιμο.

Λέων

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα σήμερα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να δείξετε την απογοήτευση σας με πολύ έντονο τρόπο. Προσπαθήσετε όσο γίνεται να αποφύγετε τα ξεσπάσματα θυμού τα οποία είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Παρθένος

Πολλές ευθύνες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ωστόσο,  θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κινδυνεύουν και δεν είναι μυθεύματα της ζήλειας και της ανασφάλειας σας.

Ζυγός

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να έχετε έντονες αντιδράσεις και επιθετικά ξεσπάσματα τόσο απέναντι στα οικεία σας πρόσωπα όσο και στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές. Και αυτό γιατί νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

Σκορπιός

Την δύναμη μέσα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βρείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και υπόγειες δράσεις. Ενώ σε προσωπικό είναι πιθανό να ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές.

Τοξότης

Τα μάτια σας δεκατέσσερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσάρεστα γεγονότα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να προστατεύσετε ότι και όποιον έχει αξία για εσάς από τα κακόβουλα σχόλια.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα πιεστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων και των προϊσταμένων σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην δείξετε την δυσαρέσκεια σας με επιθετικό τρόπο εάν τα πράγματα δεν γίνουν όπως εσείς τα θέλετε.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα δυναμική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η παρουσία σας σήμερα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε δράσεις και μεθόδους για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

Ιχθείς

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας με αποτέλεσμα να κάνετε περίεργες κινήσεις στην προσπάθεια σας να αποδείξετε ότι έχετε αξία και ότι αξίζετε την προσοχή και αποδοχή του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα