Το 2022 επιστρέφει ένα αγαπημένο μας fashion look των 2010s (Photos)

18:09 7/1/2022 - Πηγή: iPop

Η δεκαετία του 2010 είχε ένα πολύ χαρακτηριστικό γνώρισμα στη μόδα: Το Business-Casual look. Αυτό το αγαπημένο fashion look των 2010s επιστρέφει το 2022 και παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου, παίρνοντας ιδέες απ’ αυτό το trend.

Τα φορέματα, τα statement κολιέ και τα peep-toe pumps, συχνά συνοδεύονταν από ένα κομψό σακάκι ή μια επαγγελματική τσάντα χιαστή τύπου Cambridge. Ειδικά στις ΗΠΑ,

πολλά κορίτσια κοιτούν φωτογραφίες απ’ τα 20 τους και συχνά δεν μπορούν να καταλάβουν εάν με το look τους πήγαιναν στο Πανεπιστήμιο, τη δουλειά ή για βραδινή έξοδο.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia (@nataliacichos)

Όπως όλες οι τάσεις της μόδας, το Business-Casual look της δεκαετίας του 2010 έκανε τον κύκλο του και τελικά σιγά σιγά εξαφανίστηκε, αλλά περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, φαίνεται να επιστρέφουμε σιγά σιγά προς το business-casual στυλ.

Οι celebrities έχουν αρχίσει σιγά σιγά να προσαρμόζονται στο παλιότερο αλλά ανανεωμένο trend και εμείς παίρνουμε έμπνευση! Η Kendall Jenner και η Dua Lipa έκαναν πρόσφατα εμφανίσεις φορώντας κοστούμια, ενώ η Rihanna φόρεσε ένα blazer με τακούνια.

AKGS

Office looks: 6 φρέσκες ιδέες για να αντιγράψεις και να είσαι άνετη και στιλάτη στο γραφείο!

Πώς να υιοθετήσεις ξανά το fashion look των 2010s

Προτίμησε ρούχα σε χαλαρή γραμμή, που να είναι oversized και εμπνευσμένα απ’ τα ανδρικά ρούχα. Το θέμα είναι να υπερβάλλουμε λίγο τις αναλογίες για να έχουμε πιο εντυπωσιακό και φρέσκο αποτέλεσμα.

Η επιλογή παπουτσιού είναι σημαντική. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το look απαραίτητα με τα τακούνια των 2010s. Ένα κομψό flat mule είναι μια εξαιρετική επιλογή!

View this post on Instagram

A post shared by Corazon De Turquesa (@corazon_deturquesa)

Σε περίπτωση αμφιβολίας, διάλεξε τον μινιμαλισμό. Κάνε λίγη… αποτοξίνωση της γκαρνταρόμπας και προτίμησε κομμάτια σε μονόχρωμες αποχρώσεις ή διάλεξε μια μπλούζα με έντονο γιακά και μια εντυπωσιακή τσάντα.

Ναι, μπορείς να φορέσεις ένα statement κολιέ! Απλώς κάνε μια επιλογή που να είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα! Άσε τα πολύ μεγάλα κολιέ στην άκρη και προτίμησε κάτι με πολλές αλυσίδες διαφορετικού μήκους που θα φαίνονται υπέροχα.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα