To Don’t Look Up κατέρριψε όλα τα ρεκόρ θέασης στο Netflix- Εσύ ακόμα να το δεις;

11:37 7/1/2022 - Πηγή: iPop

Η ταινία Don’t Look Up έχει κατακλύσει τα σπίτια παγκοσμίως κι αυτό αποδεικνύεται απ’ τα νούμερα. Το εάν τελικά άρεσε ή όχι είναι ξεχωριστή υπόθεση. Σ’ αυτό το άρθρο επικεντρωνόμαστε στο πόσος κόσμος μπήκε στη διαδικασία να πατήσει το play και να δει ολόκληρη την ταινία, για την οποία είχαμε χτίσει τις προσδοκίες μας μέχρι το ταβάνι!

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η ταινία κατέρριψε ρεκόρ, όσον αφορά τις ώρες θέασης. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 2 Ιανουαρίου,

η ταινία είχε πάνω από 152 εκατομμύρια ώρες θέασης στην πλατφόρμα την εβδομάδα. Αυτό είναι το ρεκόρ περισσότερων ωρών σε μία εβδομάδα για ταινία στην υπηρεσία streaming, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. 

Η πρεμιέρα έγινε τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους και την πλατφόρμα, ενώ έμεινε στην κορυφή του εβδομαδιαίου top 10 για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence και η Meryl Streep, η οποία ενσαρκώνει την Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η υπόθεση της ταινίας:

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά… 

Όλα όσα είναι διαθέσιμα στο Netflix τον Ιανουάριο και τα περιμέναμε καιρό

Η ταινία Don’t Look Up

Θυμίζουμε ότι παλαιότερα η εταιρεία υπολόγιζε τη θέαση με βάση τον αριθμό των συνδρομητών που είχαν παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο λεπτά ενός φιλμ ή μιας σειράς. Πλέον, όμως, το μετράει με βάση τον συνολικό αριθμό ωρών θέασης. Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε ως απάντηση σε κριτικές ότι η πλατφόρμα δεν είναι ειλικρινής με επενδυτές, καταναλωτές και τους δικούς της παραγωγούς, σχετικά με τις πληροφορίες για τη θέαση. 

Βρήκαμε τις καλύτερες ταινίες που πρέπει να δεις με τον σύντροφό σου αγκαλιά κάτω από τις κουβέρτες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To Don’t Look Up κατέρριψε όλα τα ρεκόρ θέασης στο Netflix- Εσύ ακόμα να το δεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα