Τι να μην κάνεις, αν υποψιάζεσαι πως σε απατάει

20:31 15/8/2014 - Πηγή: iPop

Αν φοβάσαι πως ο «γλυκούλης» σου, περνάει μ” άλλες τα βράδια του, τότε πρέπει να γνωρίζεις τι να μην κάνεις, αν υποψιάζεσαι πως σε απατάει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γι’αυτό το ζήτημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνεις ψύχραιμη και πάνω απ’όλα λογική. Πρόσεξε καλά το τι δεν πρέπει να κάνεις, όσο και αν το θέλεις.

Μην αρχίσεις τις έρευνες

Η περιέργεια, πέρα από τη γάτα, «σκότωσε» και τη σχέση. Αν και θέλεις τόσο πολύ να μάθεις, με λεπτομέρειες, τι έκανε εχθές το βράδυ,

που βγήκε με τους φίλους του για ένα ποτό, μπορεί να καταλήξεις να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα, απ’αυτά που ήθελες να έχεις. Με λίγα λόγια, μπορεί να τον κατηγορήσεις για κάτι που δεν έχει κάνει και να έχει όλο το δίκιο του κόσμου να «βγει από πάνω» και να κερδίσει τον καυγά.

Μην κατηγορείς «αυτήν», για όλα!

Εάν δεν είσαι σίγουρη πως, όντως, υπάρχει αυτή η ερωμένη, τότε μην την κατηγορείς σαν υπαρκτό πρόσωπο. Δημιουργείς, δίχως λόγο, εντάσεις με τον σύντροφο σου και του υπενθυμίζεις πως έχεις στο μυαλό σου αβάσιμες υποψίες πως σε απατά. Όσο πιο συχνά το αναφέρεις, τόσο πιο δύσκολη κάνεις τη κατάσταση.

Μην προσπαθείς να αλλάξεις

Πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς να αλλάξεις για να τον κρατήσεις στη σχέση σας. Αν όντως έκανε την κίνηση να πάει με άλλη, τότε πρέπει να αποδεχθείς τις δύο αλήθειες. Ή σε βαρέθηκε, ή όντως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος». Στη πρώτη περίπτωση, λίγα είναι τα πράγματα που μπορείς να αλλάξεις για να τον κρατήσεις. Στη δεύτερη, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως. Έχει καταλάβει ήδη από μόνος του τα λάθη του.

Ένα παιδί θα τον εμποδίσει

Η χειρότερη ιδέα που μπορεί να έχεις σαν γυναίκα, σε ολόκληρη τη διάρκεια της ζωής σου. Το παιδί είναι ένα μεγάλο δώρο αλλά και ακόμα πιο μεγάλο φορτίο. Αν έχεις σκοπό να φέρεις στη ζωή ένα παιδί, για εγωιστικούς λόγους και σκοπιμότητες, τότε καλύτερα να μην κάνεις ποτέ. Το παιδί απλά θα του φέρει περισσότερο άγχος και σκέψεις. Δεν θα τον μετατρέψει στο «σκυλάκι» που θέλεις.

The post Τι να μην κάνεις, αν υποψιάζεσαι πως σε απατάει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα