Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (3/4/2017)

06:10 3/4/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Οι τάσεις εσωστρέφειας που σε διέκριναν τελευταία, εξακολουθούν να παραμένουν, απλά σε μικρότερο βαθμό. Αυτό γιατί αισθάνεσαι ότι δεν έχεις δίπλα σου άτομα να σε νοιάζονται και να ενδιαφέρονται. Το απόγευμα οι ανασφάλειές σου θα απογειωθούν, ενώ η συνεννόησή σου με τους γύρω σου θα είναι ακόμη πιο προβληματική. Ομολογουμένως, η μέρα στο σύνολό της θα είναι αρκετά δύσκολη, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις μακριά από όλους και από όλα, ώστε να ηρεμήσεις και να αποφύγεις εντάσεις και εκνευρισμούς.

Ταύρος

Έχεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις να αντιμετωπίσεις στην

ζωή σου κι επειδή έχεις κουραστεί, βρίσκεις αφορμές να ξεσπάς τα νεύρα σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, ρίχνοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνη σε αυτούς. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά, η έντασή σου θα κορυφωθεί. Αν το σκεφτείς καλύτερα όμως, δεν ευθύνεται κανένας από τους γύρω σου, αλλά ούτε καθαρά εσύ. Οι συγκυρίες έφεραν έτσι τα πράγματα που ζορίστηκες και πρέπει να αλλάξεις άμεσα στάση για να το διορθώσεις αυτό.

Δίδυμοι

Οι ευθύνες που θα κληθείς να αναλάβεις σήμερα, θα είναι τόσο αυξημένες, που θα πρέπει αναγκαστικά να δραστηριοποιηθείς όσο μπορείς και να κινείσαι γρήγορα, προκειμένου να τα καταφέρεις. Το απόγευμα ίσως δυσκολευτείς λίγο παραπάνω στην επικοινωνία με τους γύρω σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε έντονη ρήξη μαζί τους. Επειδή λοιπόν όλη αυτή η κατάσταση σου έχει φέρει μια γενικότερη σύγχυση και θολούρα, απόφυγε να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, αφήνοντάς τες για την επόμενη μέρα, που θα είναι όλα πιο ήρεμα.

Καρκίνος

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φαίνεται να σε επηρεάζουν πολύ θετικά, με αποτέλεσμα να έχεις απίστευτη ενέργεια και πολύ καλή διάθεση. Αξιοποίησέ το όλο αυτό και κάνε πράγματα που σου αρέσουν, παρέα με φιλικά άτομα. Από τα μέσα της ημέρας και μετά, θα νιώσεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των σκέψεών σου. Το γεγονός ότι δε ξέρεις τι σου γίνεται, σε κάνει εξαιρετικά οξύθυμο και νευρικό απέναντι στους γύρω σου, προκαλώντας σοβαρές συγκρούσεις. Ρίξε τους τόνους και μείνε ψύχραιμος, γιατί δε θες να χαλάσεις τη σχέση σου με άτομα που αγαπάς.

Λέων

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από ζητήματα οικογενειακής φύσεως, που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση και οριστική τακτοποίηση. Στη διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να είσαι πιο χαλαρός απέναντι στους γύρω σου, διότι αν είσαι στην τσίτα, μόνο προβλήματα και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν. Φρόντισε να κρατάς ουδέτερη στάση λοιπόν, σε συζητήσεις που θα γίνουν και να διατηρείς χαμηλούς τους τόνους, για να κυλήσει ήρεμα η μέρα.

Παρθένος

Έχεις πολύ ανεβασμένη διάθεση σήμερα και μεγάλη όρεξη για αποδράσεις και βόλτες με αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια, στην πορεία η διάθεσή σου θα πέσει λίγο, λόγω του ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να είσαι ήρεμος και να μετράς τα λόγια σου.

Ζυγός

Έχεις αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά πρέπει να γίνεις πιο δραστήριος και αποφασιστικός, ώστε να τα δεις να παίρνουν σάρκα και οστά. Αν το σκεφτείς καλά, θα δεις ότι οι σκέψεις σου είναι ορθές και με τους σωστούς χειρισμούς θα σου αποφέρουν τα μέγιστα. Το απόγευμα ίσως κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις και διστάσεις, αλλά αυτό θα σε κρατήσει πίσω. Μην σε παίρνει από κάτω και τόλμησε να ρισκάρεις.

Σκορπιός

Έχεις την τάση να εξαρτάσαι από την ύλη σε βαθμό μεγαλύτερο απ’ όσο πρέπει. Πρέπει να το περιορίσεις αυτό, διότι το να μην μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα, δεν είναι λόγος να χαλάει η διάθεσή σου και να σε παίρνει από κάτω. Καλό είναι να προσπαθείς να αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου, ώστε να είσαι άνετος, αλλά οφείλεις να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη στο εξής.

Τοξότης

Η απαισιοδοξία σου σε έχει καταβάλει και νιώθεις ένα έντονο αίσθημα απελπισίας. Η ημέρα γενικότερα θα είναι πολύ δύσκολη για την ήδη βεβαρυμμένη ψυχολογία σου, οπότε προτίμησε να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να δεχτείς τα πράγματα όπως είναι, αφού δεν έχεις τη δύναμη και την όρεξη να αλλάξεις τίποτα.

Αιγόκερως

Σήμερα οι ευαισθησίες σου θα βγουν στην επιφάνεια και θα επιδιώξεις να είσαι με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην αφήσεις τυχόν νεύρα να σε επηρεάσουν και να χαλάσουν το κλίμα των σχέσεων σου, διότι είναι κρίμα να δημιουργήσεις προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα κυριαρχείται από θέματα επαγγελματικής φύσεως, που έχουν έρθει στο προσκήνιο και απαιτούν άμεση διευθέτηση. Σε γενικές γραμμές θα είσαι αρκετά καχύποπτος και ανασφαλής, αδυνατώντας να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου. Άφησε λοιπόν σήμερα στην άκρη σημαντικά ζητήματα, για να μην κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς, σε βρίσκει πλημμυρισμένο από χαρά και αισιοδοξία, με έντονη την ανάγκη για βόλτες και ταξίδια παρέα με καλούς φίλους. Το απόγευμα ίσως δυσκολευτείς στην επικοινωνία σου με κάποια άτομα, αλλά προτίμησε να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής και κάνεις πράγματα μόνος σου, από το να τσακωθείς μαζί τους.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (3/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα