Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (28/3/2017)

07:06 28/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου, που σε επηρεάζει θετικά, πράγματα που έμεναν στάσιμα και σε εκνεύριζαν, δείχνουν να ξεμπλοκάρουν ως δια μαγείας και να μπαίνουν σε μια σειρά. Χωρίς να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις, θα δεις ότι όλα θα διευθετηθούν σύντομα. Επίσης, καλό θα ήταν να λύσεις ένα ζήτημα οικογενειακής φύσεως που σε απασχολεί, αλλά το έχεις αφήσει στην άκρη. Θα δεις ότι θα αισθανθείς πολύ πιο ανακουφισμένος.

Ταύρος

Σήμερα,

με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου και τη στάση σου απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Συμβουλεύσου και οικεία ή φιλικά άτομα, των οποίων την κρίση εκτιμάς, και ζήτησε τη γνώμη τους για να είσαι βέβαιος ότι σκέφτεσαι ορθά. Είναι καλό να ακούς γενικά απόψεις και να μην είσαι απόλυτος.

Δίδυμοι

Ορισμένες καταστάσεις δεν τις χειρίζεσαι σωστά και σε ταλαιπωρούν. Φτιάξε μόνος σου τα πράγματα στη ζωή σου, ώστε να είσαι πιο χαλαρός και ικανοποιημένος, και βρες τρόπους να ηρεμείς και να ξεφεύγεις, όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις. Τη σημερινή Τρίτη, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, άλλαξε τρόπο και στάση ζωής, προσέχοντας περισσότερο τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου.

Καρκίνος

Σήμερα το ενδιαφέρον σου δείχνει να μονοπωλείται από προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν κοντινά σου άτομα, όπου θα σου ζητηθεί να βοηθήσεις και να δώσεις τις συμβουλές σου. Επειδή κι εκείνοι θα ήθελες να κάνουν το ίδιο για σένα, φρόντισε να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, για να τους στηρίξεις.

Λέων

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού που σε ευνοεί, θα βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να έρθεις κοντά με οικεία και φιλικά άτομα. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα μαζί τους και δεν έχεις παρά να το απολαύσεις. Γεγονότα που δε φανταζόσουν, έρχονται στο προσκήνιο και σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού που σε επηρεάζει θετικά σήμερα, ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Αυτό θα σου δώσει επιτέλους την ώθηση που χρειαζόσουν, για να τολμήσεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Η εύνοια που δέχεσαι από τα άστρα, σε συνδυασμό με την στήριξη των δικών σου ανθρώπων, καθιστούν ιδιαίτερα εύκολη αυτή την προσπάθεια… επανάστασης.

Ζυγός

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν τα σχέδιά σου και σε άγχωναν, φαίνεται να υποχωρούν και μπορείς πλέον να τα πραγματοποιήσεις ανενόχλητος και να φτάσεις εκεί που θες. Ειδικότερα με τη σιγουριά που νιώθεις πλέον για τον εαυτό σου, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αποτύχεις. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού να σε βοηθάει σημαντικά, νέα δεδομένα και απρόοπτα γεγονότα που έρχονται στο προσκήνιο, σε χαροποιούν και σε ενθουσιάζουν.

Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα πιεζόσουν και αγχωνόσουν πολύ, γιατί έβλεπες σχέδια που είχες δρομολογήσει, να μην προχωράνε. Σήμερα όμως, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, τα ζητήματά σου ξεμπλοκάρουν και προχωρούν προς την υλοποίησή τους, όπως σχεδίαζες. Φρόντισε μόνο να μην πτοείσαι εύκολα στο εξής και να μην το βάζεις κάτω. Καθετί που έχεις να φέρεις σε πέρας, απαιτεί συγκέντρωση και ψυχραιμία.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα δυναμικό, καθώς παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και βάζεις τα πάντα σε τάξη. Κλείνεις οριστικά ανοιχτά μέτωπα από το παρελθόν και πραγματοποιείς με τόλμη όνειρα και επιδιώξεις σου. Ιδίως με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις.

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να κινείσαι προσεκτικά και μεθοδικά, ώστε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Η στασιμότητα που επικρατούσε στη ζωή σου και σε ζόριζε, φαίνεται να αντικαθίσταται ως δια μαγείας από ταχύτατη πρόοδο. Έτσι, βλέπεις τα σχέδιά σου να ολοκληρώνονται και αντί για την απελπισία που σε είχε κυριεύσει, τώρα αισθάνεσαι μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση.

Ιχθείς

Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, τα πράγματα στη ζωή σου κυλούν ομαλά και ευχάριστα. Αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και ως συνέπεια σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Πρόσεχε πολύ άτομα που έχεις δίπλα σου και που μπορεί να σου στήνουν παγίδες.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (28/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα