Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/3/2017)

08:48 26/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα βρίσκεις επιτέλους την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς αξιόλογες γνωριμίες του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δώσουν προοπτικές εξέλιξης και θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Φρόντισε λοιπόν να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο και να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάθε όνειρο και φιλοδοξία σου.

Ταύρος

Είναι καιρός να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή σου και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα. Αναγνώρισε τα προβλήματά σου και τόλμησε να τα αντιμετωπίσεις και να απαλλαγείς οριστικά από αυτά. Αυτό

θα σε βοηθήσει να είσαι πραγματικά ήρεμος και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Ορισμένες απρόσμενες εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Μην πτοείσαι και κυρίως μην πανικοβάλλεσαι. Μείνε συγκεντρωμένος και θα τα καταφέρεις, χωρίς να χάσεις στιγμή την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, με πολλά άτομα να εμπιστεύονται τη γνώμη και τις σκέψεις σου και να σε στηρίζουν. Μην το βάλεις κάτω με όποια δυσκολία τυχόν προκύψει, καθώς μόνο με θετική σκέψη θα πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου.

Λέων

Γύρω σου επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση. Μην το αφήσεις όμως όλο αυτό να σε επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει, γιατί θα χάσεις κάθε έλεγχο και θα μείνεις πίσω στα σχέδιά σου. Είσαι όμως τόσο δυναμικός αυτή την περίοδο, που ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να σε πτοήσει το οποιοδήποτε γεγονός. Φρόντισε μόνο να αποφεύγεις ακρότητες και υπερβολές, καθώς χρειάζεσαι και κάποια ξεκούραση, προκειμένου να ανταπεξέρχεσαι στην πίεση.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα αναμένεται εξαιρετικά θετική, καθώς πολλά ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις θα σε ενθουσιάσουν. Έτσι, θα βρεις τη διάθεση και την αισιοδοξία να λύσεις δύσκολες καταστάσεις, που χρόνιζαν και σε ταλάνιζαν. Καλό θα ήταν επίσης, να είσαι σε επαγρύπνηση, καθώς αναμένεται να προκύψουν προοπτικές που θα εξασφαλίσουν την πορεία σου στο εξής.

Ζυγός

Σήμερα σε διακατέχει απίστευτη όρεξη και ζωντάνια, ώστε να επιχειρήσεις αλλαγές στη ζωή σου, που ως τώρα δεν τολμούσες. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτά που επιδιώκεις, ώστε δύσκολα θα αποτύχεις. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει αναμφισβήτητα τις προσπάθειές σου, ενώ μεγάλη θα είναι και η ηθική ικανοποίηση που θα λάβεις.

Σκορπιός

Απρόσμενες εξελίξεις θα σε αποσυντονίσουν σήμερα, γεγονός που θα σε εκνευρίσει. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος όσο γίνεται και να μην αφήσεις τα γεγονότα να σε πανικοβάλλουν και να σε κρατήσουν στάσιμο. Μην κινείσαι επιπόλαια και επιστράτευσε τη λογική σου, για να μη βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Τοξότης

Υπάρχουν αρκετά ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, που δε σε αφήνουν να σχεδιάσεις χωρίς προβλήματα το μέλλον σου. Κλείσε λοιπόν οριστικά κάθε υπόθεση που σε κρατάει πίσω και προχώρα με δυναμισμό στην υλοποίηση των στόχων σου. Εκμεταλλεύσου τα λάθη του παρελθόντος, ως παραδείγματα προς αποφυγή, για να ενεργήσεις ορθότερα στο εξής. Και ποτέ μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια και τις συμβουλές ανθρώπων που σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Αιγόκερως

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν. Μην κάθεσαι λοιπόν με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας να αλλάξουν από μόνα τους. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και με τόλμη επιχείρησε εκείνες τις ανατροπές, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε χαροποιήσουν. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, πάρε γνώμες και συμβουλές από φιλικά και οικεία άτομα που εμπιστεύεσαι.

Υδροχόος

Άλυτες και ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια, απαιτώντας άμεσες και οριστικές λύσεις αυτή τη φορά. Να είσαι σίγουρος πως όταν απαλλαγείς από καθετί παλιό, το μέλλον σου θα είναι πιο αισιόδοξο και θα μπορέσεις πιο εύκολα να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθείς

Σήμερα είσαι απίστευτα δημιουργικός, ενώ η ενέργειά σου είναι στα ύψη. Αυτό σε βοηθάει να μπεις σε μια εποικοδομητική φάση, όπου θα καταφέρεις απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό και να πραγματοποιήσεις επιτέλους τα όνειρά σου. Είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Από την άλλη, δεν αφήνεις καμία δυναμική εξέλιξης να πάει χαμένη, φτάνοντας έτσι ολοένα και περισσότερο προς την επιτυχία.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα