Εσύ ξέρεις ποιοι είναι οι άνθρωποι του θα;

22:01 3/10/2014 - Πηγή: iPop

Επειδή ξέρεις ότι έχουμε φετίχ να βγάζουμε καινούργιες θα το ξεκινήσουμε έτσι για να μη σε απογοητεύσουμε. Σήμερα, λοιπόν, θα σου συστήσουμε τους θάνθρωπους. Μην σου φαίνεται περίεργη η νέα μας λέξη είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις είναι οι γνωστοί άνθρωποι του θα.

Αφού η χώρα μας βγάλει πολλούς πολιτικούς αλλά και γενικότερα πολλούς ψεύτες και τεμπέληδες που λένε θα, θα και θα μπορεί να πάρει με την αξία της τον τίτλο: «Χώρα των Θανθρώπων». Μετά τη σύσταση και τη βράβευση της χώρας καλό θα ήταν να σου μιλήσουμε για τους

συγκεκριμένους ανθρώπους.

Κατά κοινή ομολογία είναι ψεύτες και άμοιροι ευθυνών, οπότε στη δύσκολη στιγμή, όταν στενεύουν τα όρια και πρέπει επιτέλους να πάρουν μία απόφαση λένε την άποψη τους ή αυτό που θα ήθελε ο συνομιλητής τους να ακούσει βάζουν μπροστά τη λέξη θα, η οποία στην ουσία βάζει στο πάρτι και τον αστάθμητο παράγοντα του μη πραγματοποιήσιμου. Και επειδή τα πράγματα πάνε, όπως, τα έχει σχεδιάσει το θα γίνεται ποτέ και βγάζει την ουρά του απ’έξω.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη κατηγορία ανθρώπων του θα, οι αναβλητικοί ή απλά οι βαριεστημένοι. Αυτοί που αφήνουν το καθετί για αύριο και στη συνέχεια για μεθαύριο. Είναι τα άτομα τα οποία τις περισσότερες φορές βαριούνται να κάνουν πράγματα και έτσι λένε πώς θαααα το κάνουν. Είναι τις περισσότερες φορές ονειροπόλοι που έχασαν, όμως, το όνειρο κάπου στη διαδρομή ή απλά το ξέχασαν γιατί βαρέθηκαν να το κυνηγήσουν και έπεσαν για ύπνο.

Συμβουλή!

Ελπίζουμε εσύ να μην ανήκεις σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Αν ανήκει, όμως, κάποιος που ξέρεις και έχεις στη ζωή σου ή μίλησέ του και βοήθησε τον να αλλάξει γιατί δεν θα πάει μπροστά ή κόψε του ένα καλό σουτ να πάει από εκεί που ήρθε.

The post Εσύ ξέρεις ποιοι είναι οι άνθρωποι του θα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα