Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/8/14)

09:56 17/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες προς όφελος σας στον εργασιακό σας χώρο τα γεγονότα θα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να προλάβετε τις εξελίξεις και να μπορέσετε να συμμετέχετε. Προσέξτε λίγο με τις σχέσεις συνεργασίες σας γιατί θα προκύψουν προβλήματα και θα έχετε ανακατατάξεις. Ίσως βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε για κάποιους ανθρώπους και απογοητευτείτε γιατί θα νιώθετε ότι εξαπατηθήκατε. Μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω προχωρήστε με μαχητικότητα μπροστά για αν υλοποιήσετε τους στόχους και τις υψηλές

σας προσδοκίες και ξεπεράστε οποιαδήποτε δυσκολία σταθεί στο δρόμο σας για να γευτείτε σύντομα την επιτυχία που επιζητούσατε εδώ και καιρό. Οι συνθήκες που θα επικρατούν στη δουλειά σας θα σας αγχώσουν και θα σας πιέσουν αλλά θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας προσπαθώντας να μη δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί αρκετό παρασκήνιο θα υπάρχει και θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα με θέματα οικογενειακά, περιουσιακά, φορολογικά. Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τελειώσετε με τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα με τις ευθύνες που έχετε επωμισθεί. Θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε για να τα τακτοποιήσετε όλα και θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα δεν θα μπορείτε να διορθώσετε. Φροντίστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να επεκταθείτε στη δουλειά σας και να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν τώρα στο χώρο σας. Κάποια από τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σας θα ανέβει καθώς και η όρεξη σας για δουλειά.

Δίδυμοι

Η ημέρα ευνοεί κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με θέματα καριέρας την εβδομάδα αυτή. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα καταφέρετε να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που επικρατείτε στην δουλειά σας και θα προστατευτείτε καλύτερα απέναντι στους ανταγωνιστές σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προχωρήστε ακάθεκτοι στους στόχους σας αφού αν οχυρωθείτε σωστά κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει. Όσον αφορά τα οικονομικά σας καλύτερα θα είναι να αποφύγετε το δανεισμό γιατί δεν θα μπορέσετε αργότερα να ανταπεξέλθετε στα καινούργια χρέη που θα δημιουργήσετε. Προσπαθήστε να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα στο μέλλον .

Καρκίνος

Ο πλανητικός χορός ευνοεί σημαντικές συζητήσεις προς όφελος σας στον εργασιακό τομέα. Προσπαθήστε να βάλλετε προτεραιότητες σε αυτά που θέλετε να κάνετε και μην αναλώνεται άσκοπα την ενέργεια σας γιατί θα είσαστε πολύ αγχωμένοι μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας. Οι ευθύνες σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα θέματα που θα προκύψουν αποφεύγοντας επιπολαιότητες και βιαστικές κινήσεις. Αξίζει το κόπο να προσπαθήσετε και να κουραστείτε γιατί αργότερα θα πετύχετε να καθιερωθείτε στο χώρο σας πράγμα που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε μελλοντικά. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να κάνετε σπατάλες γιατί ποτέ δεν θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλλει και δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Λέων

Η ημέρα ευνοεί στόχους και νέα ξεκινήματα με μελλοντική επιτυχία στον εργασιακό τομέα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί και να αναγνωριστείτε στο περιβάλλον σας κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους όπου θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας και θα δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις όπου θα αποκαλυφθούν αλήθειες για κάποιους ανθρώπους τις οποίες δεν είχατε δει ή εσκεμμένα δεν θέλατε να δείτε.

Παρθένος

Το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα ευνοεί νέα ξεκινήματα και θέματα καριέρας προς όφελος σας. Μην φοβάστε τις αλλαγές στη ζωή σας αποβάλλετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που έχετε και βάλτε ένα τέλος κρατώντας δίπλα σας ανθρώπους που έχουν να σας δώσουν πράγματα και μπορούν να σας στηρίξουν σωστά για να μπορέσετε και εσείς με την σειρά σας να προχωρήσετε μπροστά υλοποιώντας τους στόχους σας. Γίνετε περισσότερο οργανωτικοί και πιο πειθαρχημένοι στη δουλειά σας για να αποφύγετε να δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε την αξία σας για να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αυτά που σας ανήκουν από τους ανωτέρους σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας και έτσι θα μπορέσετε να καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Η ημέρα φέρνει στο προσκήνιο ταξίδια, συζητήσεις και ευκαιρίες σε θέματα καριέρας. Οι αστρολογικές επιρροές δείχνουν ότι έχετε καταβάλλει πολλές προσπάθειες για να πετύχετε πολλά από αυτά που είχατε ονειρευτεί και είσαστε σε ένα σημείο της ζωής σας όπου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε για να απαλλαγείτε οριστικά από πράγματα που δεν σας έχουν αποφέρει αυτά που επιθυμούσατε. Αυτή την περίοδο θα ανακαλύψετε όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που ενήργησαν ανασταλτικά στην πορεία σας και σας ανατρέψανε πολλές φορές τα σχέδια που είχατε κάνει. Μέσα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσατε όμως έχετε συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον γιατί έχετε γίνει πιο ώριμοι και πιο προσεκτικοί απέναντι σε όλα. Αναζητήστε καινούργιες μεθόδους για να μπορέσετε να βάλλετε σε μια τάξη τα θέματα που σας απασχολούν και να οργανωθείτε καλύτερα για να θέσετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας.

Σκορπιός

Η ημέρα ευνοεί τα επαγγελματικά σας σήμερα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο ή αν επιθυμείτε να αλλάξετε δουλειά, για αυτό οργανωθείτε καλύτερα για να είσαστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε με επιτυχία . Μελετήστε όλες τις παραμέτρους για να σιγουρευτείτε ότι βαδίζετε σωστά και στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις για την περαιτέρω εξέλιξη σας. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας επειδή θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και οδηγηθείτε σε σπατάλες και άσκοπες αγορές γιατί θα χαλάσετε τις ισορροπίες που τόσο πολύ κοπιάσατε να φτιάξετε. Όσοι από εσάς έχετε περιουσιακές ή κληρονομικές εκκρεμότητες θα είναι πιο ευνοϊκή η περίοδος αυτή για να μπορέσετε να τις διευθετήσετε.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά και εργασιακά. Οι αστρολογικές επιρροές δείχνουν ότι θα ανανεωθείτε, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς, πιο ευδιάθετοι και πιο αισιόδοξοι καθώς θα βλέπετε πολλά από τα σχέδια σας να υλοποιούνται με αποτέλεσμα η πορεία της καριέρας σας να αρχίσει να σταθεροποιείται. Θα προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο καιρό και θα πρέπει να χειριστείτε τα χρήματα σας με μέτρο και να μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί θα δημιουργήσετε πολλούς μπελάδες μελλοντικά. Θα πετύχετε όμως να ανεβάσετε το εισόδημα σας είτε από κάποιες επενδύσεις που έχετε κάνει είτε από κάποια έξτρα χρήματα που θα πάρετε.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα περιορίζει την εξέλιξη σας και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά ταξίδια, συζητήσεις, συμφωνίες προς όφελος σας στο εργασιακό τομέα. Αυτές οι μέρες θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε κρυφούς σας εχθρούς και να μπορέσετε να προφυλαχτείτε καλύτερα από τις παγίδες που υπάρχουν στο δρόμο σας. Μην σκεφτείτε να τους προκαλέσετε για να αποκαλυφθούν από μόνοι τους, αφήστε τους να νομίζουν ότι δεν τους έχετε αντιληφθεί και προσπαθήστε να οχυρωθείτε καλύτερα χωρίς να αποκαλύψετε σε κανέναν τα μελλοντικά σας σχέδια μέχρι να αρχίσετε να τα βλέπετε να πραγματοποιούνται. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις – κλειδιά και θα αποκτήσετε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς μαζί τους και θα σας στηρίξουν στο μέλλον για αν εδραιωθείτε αλλά και να καταξιωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Υδροχόος

Η ημέρα προκαλεί εκνευρισμό και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακά και εργασιακά. Κάντε μια αξιολόγηση των ανθρώπων που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητα σας, συνειδητοποιήστε τι ακριβώς ζητάτε από αυτούς, τι σας έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής και πράξτε ανάλογα. Μην κρατάτε σχέσεις που σας καταπιέζουν και σας δημιουργούν εμπόδια στην προσωπική σας ελευθερία και έκφραση . Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας που θα παρουσιαστούν γιατί ανοίγετε ένας νέος κύκλος πραγμάτων όπου θα μπορέσετε να αυξήσετε τις δημόσιες σχέσεις σας και να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν για να πετύχετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία .. Φυσικά θα πρέπει να χειρίζεστε τα χρήματα σας πάντα με μέτρο περιορίζοντας την καταναλωτική σας μανία για να μην διογκώσετε και άλλο τις οφειλές σας.

Ιχθείς

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες. Τα άστρα προβλέπουν ότι νέες ιδέες και δημιουργίες θα συλλάβετε και θα βάλλετε τα δυνατά σας για να τις εφαρμόσετε άμεσα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας και δείξτε ανοχή στις καθυστερήσεις και στα εμπόδια που θα δημιουργηθούν γιατί όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και εσείς καλείστε να είσαστε ψύχραιμοι. Παράλληλα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες είτε παρακολουθώντας κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια είτε ταξίδια που θα έχουν να κάνουν με το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα και να τελειώσετε με παλιές σας οφειλές και μετά να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το πώς θα σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα