Πράγματα που δεν λένε οι άντρες

20:31 16/8/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πράγματα που δεν λένε οι άντρες, αλλά όλοι ξέρουμε πως θέλουν να τα πουν. Όταν πρόκειται για τα συναισθήματα τους, οι άντρες δυσκολεύονται να εκφραστούν. Γι’αυτό το λόγο, δεν θα τον ακούς να σου λέει κάποια πράγματα και ας ξέρει πως πρέπει.

Μου λείπεις

Το να πει o άντρας πως του λείπεις είναι μεγάλη υπόθεση. Το να παραδεχτείτε κάτι τέτοιο τον φέρνει στη δύσκολη θέση, του να αποδεχθεί πως έχει αποκτήσει συναισθηματικό δέσιμο και εξάρτηση από κάποιον. Γι’αυτό τον λόγο, αν ο σύντροφος σου στέλνει μήνυμα πως του λείπεις, πρέπει το χαμόγελο σου

να φτάσει ως τον ουρανό, είναι σπάνιο.

Είσαι πάντα όμορφη

Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το κομπλιμέντο είναι ταλέντο στον άντρα και δυστυχώς ελάχιστοι ξέρουν πως να το κάνουν. Μερικές φορές δεν θες να ακούσεις το πόσο όμορφη είσαι, όταν έχεις περάσει τρεις ώρες για να βάφεσαι, αλλά μόλις ξυπνάς και νιώθεις πιο άσχημη από ποτέ. Δεν θα του «κόψει» να στο πει.

Φοβάμαι να μείνω μόνος

Αν νομίζεις πως μόνο εσύ φοβάσαι να μην μείνεις μόνη, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Ο φόβος αυτός, υπάρχει και στους άντρες, ασχέτως αν δεν το παραδέχονται. Όταν βλέπει φίλους του να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ ο ίδιος μόλις τελείωσε ακόμα μία «ξεπέτα», αρχίζει και τον πιάνει η φοβία του.

Ζηλεύω τον φίλο σου

Όλες οι γυναίκες έχουν έναν φίλο-άντρα, με τον οποίο δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποια σεξουαλική ή ερωτική επαφή. Ασχέτως αν ντρέπεται να το παραδεχτεί, ο «καλούλης» σου, τον έχει σαπίσει στο ξύλο πάνω από εκατό φορές, στο μυαλό του. Ζηλεύει όλα τα αρσενικά που είναι δίπλα σου, καθώς φοβάται να μην παίξει σε κάποιο ντοκιμαντέρ…για ταράνδους.

The post Πράγματα που δεν λένε οι άντρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα