Μέτρα πόσα άτομα έχει η δική σου οικογένεια

22:01 13/10/2014 - Πηγή: iPop

Άκουγες τη γιαγιά σου παλιά που έλεγε πως οικογένεια σου είναι μόνο όσοι μένουν μέσα όταν κλείνει η πόρτα σου το βράδυ! Τώρα, όμως, μεγάλωσες και ξέρεις πως τις περισσότερες φορές αυτό δεν ισχύει. Μπορεί οικογένεια να είναι όσοι έχουν το ίδιο αίμα με εσένα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Τους συγγενείς μας, δεν τους διαλέγουμε! Τους γνωρίζουμε τους μαθαίνουμε και τους αγαπάμε επειδή πρέπει! Επειδή αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Επειδή αυτοί μας αγαπούν οπότε οφείλουμε να το ανταποδώσουμε για να συνεχιστεί η δεμένη ελληνική οικογένεια που βλέπαμε παλιά στις ταινίες.

Η πραγματική οικογένεια,

όμως, είναι οι άλλοι. Αυτοί που στις φλέβες τους κυλάει άλλο αίμα, αυτοί που στη ζωή σου μπήκαν επειδή εσύ τους διάλεξες. Είναι οι φίλοι σου. Αυτοί που μεγάλωσες μαζί τους, που μοιράστηκες το τελευταίο πεντάευρο όταν ήσασταν φοιτητές και αυτοί που σε κρατούσαν αγκαλιά όταν έκλαιγες με μαύρο δάκρυ επειδή σε παράτησε ο πρώην σου.

Είναι αυτοί που όταν έχεις τις μαύρες σου θα σε πάρουν τηλέφωνο, θα ακυρώσουν τα πάντα και θα έρθουν να σε βρούνε ακόμα και αν μένουν χιλιόμετρα μακριά. Είναι οι πραγματικοί φίλοι που ενώ σε θεωρούν γκαντέμη πριν πάνε στη συνέντευξη για την νέα τους δουλειά σε βάζουν να τους ευχηθείς καλή τύχη.

Και πίστεψε μας είναι πάντα σημαντικό να έχεις τέτοιους φίλους, είναι πάντα σημαντικό να έχεις οικογένεια, να ξέρεις ότι πορεύεσαι με παρέα και όχι μόνος.

The post Μέτρα πόσα άτομα έχει η δική σου οικογένεια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα