Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/6/2019)

07:00 9/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Γι’ αυτό καλό

θα ήταν κάτω από την επιρροή του να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα και επικοινωνιακή την  καθημερινότητα σας . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ο λόγος σας θα γίνει πιο εκφραστικός , ενώ θα κάνετε και πολλές γνωριμίες. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε μικρές αποδράσεις που θα συνδυάζουν την δουλειά με την διασκέδαση.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει πολύ ευχάριστα για εσάς τους Ταύρους. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από φιλικό σας πρόσωπο. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς τους Ταύρους, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις μιας νέας επαγγελματικής  συνεργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε  να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα σε εσάς τους Διδύμους. Αρχικά, η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από  ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, με αποτέλεσμα,  αν δεν γίνει όπως το έχετε φανταστεί να απογοητευτείτε. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει  την γοητεία και θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη, δίνοντας αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ενθουσιάσουν, ενώ οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν δεν υπόσχονται διάρκεια.

Καρκίνος

Ημέρα για γερούς λύτες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους . Και αυτό γιατί, η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει το παρασκήνιο γύρω σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί και να μην εκμυστηρεύεστε στον οποιονδήποτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί  παρασκηνιακές συζητήσεις και τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει για αρχή να μείνει μυστική.

Λέων

Αρκετά χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να επηρεαστείτε από φιλικά σας πρόσωπα και να οδηγηθείτε σε λανθασμένες οικονομικές εκτιμήσεις. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας την κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  κάνετε  νέες γνωριμίες και θα  βρεθείτε με μεγάλη ευκολία στο επίκεντρο της προσοχής. Καλό όμως θα ήταν να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε αυτές τις γνωριμίες πριν αποδείξουν την αξία τους στο χρόνο.

Παρθένος

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι. Προσοχή όμως, γιατί η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει φρούδες ελπίδες σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ καλό είναι αυτή τη χρονική περίοδο να προσέχετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα εσείς που ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο δουλειά μην χάσετε την ευκαιρία να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζεστε, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα ανοίξει τις πόρτες για την εξέλιξη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το φλερτ στο χώρο της εργασίας σας καλά κρατεί.

Ζυγός

Περιορισμένες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι σήμερα οι αντοχές σας . Και επειδή θα φαίνεστε κουρασμένοι και αφηρημένοι, ένας λόγος παραπάνω να είστε πιο προσεχτικοί, αφού, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε θύματα παραπλάνησης από τους συναδέλφους σας. Θετική εξέλιξη για εσάς θα είναι σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα προωθήσετε τα νέα σχέδια,  ενώ οι  νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βοηθηθούν σε   θέματα Ανώτερων Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον/την σύντροφο σας.

Σκορπιός

Έντονα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.  Προσοχή όμως, γιατί η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, δεν κάνει αυτές τις ημέρες ιδανικές για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, καθώς υπάρχουν θολά σημεία. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε  νέες  οικονομικές συνεργασίες. Επίσης,  αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ η διαίσθηση σας, κάθε άλλο παρά βοηθητική θα είναι για εσάς. Επίσης σήμερα, η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  τις   διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις  να έρθετε πιο κοντά  με τους συνεργάτες σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά σε προσωπικό επίπεδο, αυτή θα είναι μια από τις πιο ερωτικές και παθιασμένες περιόδους της χρονιάς.

Αιγόκερως

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Προσοχή όμως γιατί κάτω από την επιρροή όμως της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να ελέγχετε με ιδιαίτερη προσοχή τις πληροφορίες που παίρνετε από τους συναδέλφους σας, γιατί είναι πιθανό πίσω από ορισμένες να υπάρχει δόλος. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε επικοινωνιακοί. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε προσοχή στον εαυτό σας, στην διατροφή  και στην φυσική σας κατάσταση, ενώ είναι ιδανική για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

Υδροχόος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες γύρω από το μέλλον μιας νέας γνωριμίας. Καλό θα ήταν να μην μπλέξετε τις ερωτικές σας υποθέσεις με τα επαγγελματικά σας. Επίσης σήμερα, η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει  την δημιουργικότητα σας , και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας . Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

Ιχθείς

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Όμως, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε να αναβάλετε αυτές τις ημέρες τις σημαντικές αποφάσεις, και να είναι βασισμένες στην λογική και όχι στο συναίσθημα. Επίσης σήμερα, η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε  με θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ως ακίνητο και την  οικογένεια σας. Αυτή τη χρονική περίοδος είναι ιδανική για  να προχωρήσετε στην οικονομική  εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα