Ταξιδεύουμε στη Φολέγανδρο, την Ατλαντίδα της άγονης γραμμής του Αιγαίου | Video

19:10 8/6/2019 - Πηγή: iPop
Φέτος το Καλοκαίρι έχεις αποφασίσει πού θα πας; Εάν ακόμη ψάχνεις, δε θα δυσκολευτείς πολύ να κλείσεις τα εισιτήρια σου για την όμορφη Φολέγανδρο, μόλις δεις τα μαγευτικά πλάνα του νησιού, έτσι όπως καταγράφονται σε αυτό το υπέροχο βίντεο.

Η ομάδα Up Drones μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά και μας παρουσιάζει τη Φολέγανδρο από ψηλά σε ένα βίντεο που μας μεταφέρει έστω και νοητά εκεί που τα λευκά σπίτια συναντούν το

απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι, το Άγιο δισκοπότηρο για όλους τους αρχαιολόγους είναι και θα είναι για πάντα η χαμένη Ατλαντίδα. Άγιο δισκοπότηρο υπάρχει, όμως, και για τους ανά τον κόσμο ταξιδιώτες. Ένας προορισμός από αυτούς είναι και η Σαντορίνη.

Το νησί με την υπέροχη καλντέρα και την απέραντη θέα στο ελληνικό γαλάζιο. Κι όμως στην επονομαζόμενη “άγονη γραμμή του Αιγαίου” βρίσκεται ένα νησί που ίσως και να ξεπερνά σε ομορφιά τη διάσημη Σαντορίνη. Η Φολέγανδρος λάμπει σαν το λαμπρότερο και πιο σπάνιο γαλάζιο διαμάντι στην καρδιά του Αιγαίου | VideoΠελάγους.

Τοπία άγρια και σπάνιας ομορφιάς θα σε καθηλώσουν και επειδή οι ομορφιές της παραμένουν ακόμα άγνωστες στο ευρύ κοινό θα νιώσεις ως εξερευνητής ενός επίγειου παραδείσου.

Εμείς το μόνο που θα σου πούμε είναι ότι αν δεν έχεις ακόμη σχεδιάσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές ίσως αυτό το βίντεο να είναι μια αφορμή προκειμένου να κατασταλάξεις για το πού θα πας φέτος. Μέχρι τότε, ευχόμαστε να έχουμε όλοι ένα «Καλό Καλοκαίρι»!

Διάβασε ακόμη:

Drone καταγράφει από ψηλά το φουτουριστικό “Star Trek” στον Θεολόγο!

Το άρθρο Ταξιδεύουμε στη Φολέγανδρο, την Ατλαντίδα της άγονης γραμμής του Αιγαίου | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα