Δεκάδες τραυματίες από σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη | Video

16:45 8/6/2019 - Πηγή: iPop
Σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη, τη στιγμή που η μπάρα την οποία κρατούσε ο κόσμος όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να βρεθούν στο κενό και να τραυματιστούν.

Ειδικότερα, το ατύχημα στο San José de la Rinconada, ένα λούνα παρκ στη Σεβίλλη σημειώθηκε την ώρα που η ρόδα ήταν σε λειτουργία και σε αυτή βρίσκονταν πάνω δεκάδες άνθρωποι.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μπάρα απ’ την οποία κρατιόταν ο κόσμος όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό.

Σύμφωνα

με τα ισπανικά Μέσα, τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ανάμεσα τους δυστυχώς ήταν και παιδιά, που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στη ρόδα.

Το συγκεκριμένο ατύχημα έλαβε χώρα στις 2 τα ξημερώματα, ενώ προς το παρόν άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν στην υποχώρηση της μπάρας.

Accidente en la Feria de San Jose de la Rinconada @A3Noticias @CSurNoticias @informativost5 @24h_tve varios heridos graves y leves pic.twitter.com/eKQ1ezOqgy

— Migue (@migue97_fcb) June 8, 2019

Σημειώνεται ακόμη ότι εκ των 28 τραυματιών, οι εννέα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ οι άλλοι 19 διακομίστηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς τα τραύματά τους ήταν ελαφρύτερα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα κορίτσι 13 χρονών, που είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι άλλα τραύματα, αλλά ευτυχώς η ζωή της είναι εκτός κινδύνου. Στην εντατική βρίσκεται ακόμη ένα αγοράκι, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή.

Σε δηλώσεις του στο Europa Press, ο δήμαρχος της πόλης, Χαβιέρ Ερνάντεθ, ανέφερε ότι τα δυο παιδιά είναι οι μόνοι τραυματίες που παραμένουν στο νοσοκομείο.

Photo: @MIGUE97_FCB

Το άρθρο Δεκάδες τραυματίες από σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα