Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε κάτοικο της Ρόδου με τατουάζ της ΝΔ (Photo)

19:53 8/6/2019 - Πηγή: iPop
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια έκπληξη που σίγουρα δεν την περίμενε, αλλά τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί περιοδεύουν ανά περιοχές της Ελλάδας και είναι λογικό να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζουν και στηρίζουν αυτούς και το κόμμα τους. Αλλά ειλικρινά, πόσες πιθανότητες υπήρχαν ο Κυριακός

Μητσοτάκης να συναντήσει κάτοικο της Ρόδου με τατουάζ της Νέας Δημοκρατίας στο χέρι του;

Κι όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Ρόδο πέτυχε έναν θαυμαστή που είχε το σήμα της Νέας Δημοκρατίας τατουάζ στο μπράτσο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί την περιοδεία του στα Δωδεκάνησα, φτάνοντας πρώτα στη Ρόδο, όπου εκτός των προγραμματισμένων του συναντήσεων, είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους κατοίκους και καταστηματάρχες του νησιού.

Και κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Ένας κάτοικος του νησιού όταν τον πλησίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να του δείξει το τατουάζ στο χέρι του με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Tο τατουάζ έδειχνε το παλιό λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας και άφησε άφωνο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέχεια χαμογελαστός έσπευσε να το δείξει σε όσους ήταν γύρω του!

Photo: EurokinissiΔιαβάστε ακόμη:

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται βιογραφικά για μια θέση στη Βουλή!

Photo: Eurokinissi

Το άρθρο Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε κάτοικο της Ρόδου με τατουάζ της ΝΔ (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα