Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/8/2019)

09:12 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/8/2019):Κριός

Η καλή σας τύχη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, συνεχίζεται και σήμερα για εσάς τους Κριούς. Αρχικά,

θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρούσε καιρό. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα είτε σε ένα ταξίδι ή στο πρόσωπο ενός ατόμου από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

Ταύρος

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείτε τη ζωή σας σήμερα εσείς οι Ταύροι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι δικοί σας άνθρωποι . Πολύ σημαντική όμως είναι για εσάς και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία, θα επαναφέρει την ηρεμία και την γαλήνη στο σπίτι σας, παράλληλα όμως, θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο με το οποίο νιώθετε οικεία.

Δίδυμοι

Στον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δώσετε σήμερα μεγάλη προσοχή  εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Επίσης, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με  τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία έχοντας ως δυνατό σας όπλο την δύναμη του λόγου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα στον/ στην ερωτικό /ή σας σύντροφο.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Καρκίνους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

Λέων

Όλοι οι προβολείς  του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένοι επάνω σε εσάς τους Λέοντες. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, θα τονίσει την γοητεία σας, θα σας ωθήσει να ρουφήξετε τις ομορφιές της ζωής, θα φέρει στον δρόμο σας σημαντικούς ανθρώπους, θα σας τονίσει την γοητεία και την ομορφιά σας,  ενώ θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί σε θέματα καρδιάς. Θέλετε κάτι άλλο;

Παρθένος

Γεμάτοι αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας ωθήσει να δείτε το μέλλον, όχι μόνο το δικό σας αλλά και της οικογένειας σας, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση την οποία θα κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ζυγός

Μόνο ευχάριστη και θετική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η τυχερή όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε τυχερές γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να τους γοητεύσετε με το χαμόγελο και τον γλυκό σας λόγο.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα τυχερή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σημαντικά την δημόσια εικόνα σας. Το καλό όμως γίνεται καλύτερο, γιατί αυτή σας η επιτυχία θα εξαργυρωθεί και χρηματικά.

Τοξότης

Ιδιαίτερα τυχερή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σημαντικά την δημόσια εικόνα σας. Το καλό όμως γίνεται καλύτερο, γιατί αυτή σας η επιτυχία θα εξαργυρωθεί και χρηματικά.

Αιγόκερως

Το άγγιγμα του Μίδα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Και δεν το λέμε τυχαία αφού, μέσα από μια φιλική συζήτηση θα προκύψει μια πολύ σημαντική συνεργασία. Σε αυτή την εξέλιξη θα παίξει καταλυτικό ρόλο η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, η οποία είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Υδροχόος

Το ραβδάκι της καλής νεράιδας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, με μια μαγική κίνηση θα αλλάξει την δημόσια εικόνα σας . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να γίνει ο /η νέος/α ερωτικός/η σας σύντροφος.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτηαπό το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι ιδανική για αν ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και να προχωρήσετε σε πετυχημένες αλλαγές ή αισθητικές παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν ριζικά την εικόνα σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα