Καταπλακωμένη από βράχο βρέθηκε η 35χρονη | Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

17:40 7/8/2019 - Πηγή: iPop

Εντοπίστηκε νεκρή η 35χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία. Η σορός της βρέθηκε την Τετάρτη σε χαράδρα στο νησί, 1,5 χλμ από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Τα ίχνη της είχαν χαθεί απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας.

To σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της είναι δύσβατο ενώ πρόκειται για την περιοχή όπου συνήθιζε να τρέχει. Τη σορό εντόπισε ένα εθελοντής πυροσβέστης.

Το σημείο που έχει βρεθεί αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ

πήγαν αμέσως στο σημείο, ώστε να προχωρήσουν στην ανάσυρση της άτυχης κοπέλας. Στο πλευρό τους ήταν και πυροσβέστες.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου

Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) August 7, 2019

Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί. Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου της, όμως, πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός της βρέθηκε καταπλακωμένη από βράχο.

Στο μεταξύ, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα, καθώς το κινητό της είχε απενεργοποιηθεί τη Δευτέρα και άνοιξε πάλι το πρωί της Τρίτης.

Το χρονικό της υπόθεσης με την 35χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία

Το πρωί της Δευτέρας, ο σύντροφός της την πήρε τηλέφωνο καθώς δεν την βρήκε στο δωμάτιο, κι εκείνη του είχε πει πως πάει για τρέξιμο, ενώ την ίδια μέρα ήταν ν’ αναχωρήσουν απ’ το νησί για να πάνε στην Κύπρο.

Όμως, η ώρα περνούσε και η αστροφυσικός δεν σήκωνε το τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να δηλώσει την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Θυμίζουμε ότι στο κρεβάτι του δωματίου όπου διέμενε η 35χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία μαζί με τον 38χρονο, είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες προέρχονταν από ρινορραγία και εστάλησαν για εξέταση DNA.

Photo: Facebook

Το άρθρο Καταπλακωμένη από βράχο βρέθηκε η 35χρονη | Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα