Οι πιο κουλές περιγραφές σπιτιών που βρήκαμε στο Airbnb!

20:47 7/8/2019 - Πηγή: iPop

Ψάχνοντας για τις διακοπές μας εξαντλούμε όλες τις πιθανότητες για να βρούμε μα διαμονή, η οποία θα είναι οικονομική αλλά θα έχει και τα απαραίτητα. Κι επειδή ψάχνοντας βρίσκεις… εμείς βρήκαμε τις πιο κουλές περιγραφές σπιτιών στο Airbnb. 

Ορισμένες περιγραφές σπιτιών στο Airbnb είναι πραγματικά υπερβολικές… γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, άλλες είναι εκτός πραγματικότητας (άλλο σπίτι βλέπεις στις φωτογραφίες κι άλλο τελικά από κοντά), ενώ μερικές είναι… σαν να μη θέλει ο οικοδεσπότης να σε υποδεχτεί. Διαφορετικά δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε.

Υπάρχουν

πολλές κουλές περιγραφές σπιτιών στο Airbnb που πραγματικά δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα διαβάσουμε. Ορισμένες από αυτές διατηρούν ένα μυστήριο που δεν ξέρεις αν θέλεις να πας να το ανακαλύψεις μόνος σου, άλλες αναφέρουν μόνο τα πολύ βασικά και άλλες είναι μια ειδική κατηγορία από μόνα τους.

Οι πιο κουλές περιγραφές σπιτιών στο Airbnb

Το συγκεκριμένο κατάλυμα είναι πολυτελές, σύμφωνα με την περιγραφή, ώστε να ικανοποιεί όλες τις απολαύσεις. Θέλεις κι άλλο; Θέλεις να δεις ποιες είναι αυτές οι πολυτέλειες; Μάλλον, θα πρέπει να το ανακαλύψεις από κοντά, καθώς το μοναδικό που αναφέρεται είναι η τηλεόραση. Ούτε ένα air condition, ούτε ένα luxury μπάνιο, ούτε καν wifi! Χμ…

Θέλεις να βρεις την ΙΣΗΧΙΑ σου;;; Τότε αυτό το κατάλυμα μπορεί να σου την προσφέρει. Ίσως η αγγελία μας προκάλεσε μια αναστάτωση, πόνεσαν λίγο τα μάτια μας… και δεν είναι google translate, αλλά αυτός ο οικοδεσπότης υπόσχεται ένα κατάλυμα άνετο, διαμπερές και κοντά σε μετρό και λεωφορεία. Αλλά το μεγάλου του ατού είναι ότι είναι ίσηχο!

Όταν κοιτάς ένα κατάλυμα, ένα μέρος για να απολαύσεις τις διακοπές σου και να χαλαρώσεις, ρίχνεις και μια ματιά στην προσβασιμότητα, αν έχει δηλαδή χωματόδρομο μέχρι να φτάσεις, αν έχει σκάλες ή ασανσέρ κι αν θα μπορείς να ανέβεις στο κρεβάτι…. Τι όχι;;; Αυτό το κατάλυμα πάντως προσφέρει κρεβάτι με προσβάσιμο ύψος.

Εδώ έχουμε μια… ιδιαίτερη περίπτωση! Δεν νοικιάζεται κάποιο σπίτι, κάποιο δωματιάκι, κάπου να ξαποστάσεις, αλλά νοικιάζεται η σκιά. Ναι, φίλε μου η σκιά… γιατί ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις σκιά το Καλοκαίρι;

Αυτός ο ιδιοκτήτης φάρμας, λοιπόν, είχε την ιδέα να νοικιάσει σκιές δέντρων στο αγρόκτημά του, ώστε όποιος θέλει να κάνει κάμπινγκ να στήσει σε ένα από τα σημεία αυτά. Κάμπινγκ, λοιπόν, κάτω από τη σκιά ελιάς, αχλαδιού, μήλου, φιστικιών ή οποιουδήποτε άλλου αγροκτήματος προτιμάτε! Μάλιστα, προσφέρεται και πρωινό, φρέσκο απ’ τη φάρμα. Επιστροφή στη φύση.

Γιατί ποιος δεν θέλει να κοιμάται και να ονειρεύεται κάτω από 1.000 αστέρια;;; Με λίγα λόγια, ποιος δεν θέλει να έχει ταβάνι του τα αστέρια;

Το συγκεκιρμένο κατάλυμα στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει όλες τις παροχές όπως ένα κανονικό σπίτι, δηλαδή κρεβάτια, τραπέζι, τουαλέτα, κουζίνα…. μόνο που του λείπει η σκεπή. Αλλά πώς αλλιώς θα απολαύσεις τα αστέρια;;; Να είστε ρομαντικοί παιδιά!

Και μερικές ακόμη στα… εξωτερικά

Φυσικά, αυτές τις περιγραφές που μας προκαλούν γέλιο, δεν τις εντοπίζουμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά και όταν αποφασίσουμε να κάνουμε τις διακοπές μας στο εξωτερικό και να νοικιάσουμε ένα σπίτι στο Airbnb.

«A Pirate’s Life For Me – Houseboat!» και μόνο το όνομα του συγκεκριμένου καταλύματος μας προκαλεί γέλιο, όπως και όλοι του η περιγραφή. Όπως αναφέρει άλλωστε η περιγραφή χτίστηκε από ιδρώτα και αγάπη. Και ποιος δεν θέλει ένα τέτοιο μέρος;

Θα νιώθεις ότι κουνιέσαι πάνω στη βάρκα; Όπως αναφέρει η περιγραφή, θα υπάρχουν λίγα κύματα από ώρες σε ώρες, ειδικά όταν περνούν κάποια σκάφη που δεν σέβονται και σου χαλούν τον ύπνο. «Νιώστε άνετα να σφίξετε τη γροθιά σας όταν το κάνουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή.

Πάντως, ο οικοδεσπότης της βάρκας υπόσχεται ότι θα είναι οι καλύτερες διακοπές της ζωής σου.

Αυτό το κατάλυμα έχει τις δικές του προδιαγραφές για τον ιδανικό επισκέπτη, έναν επισκέπτη που αγαπά την εξερεύνηση της πόλης. Αυτό είναι το είδος του επισκέπτη που εκτιμά τις λεπτομέρειες της καταχώρησης όπως «βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γκαζόν κρατικής βιβλιοθήκης, όπου οι μαθητές χαλαρώνουν στον ήλιο, οι buskers διασκεδάζουν και έχουν γίνει πολλές ιστορικές γιορτές και διαδηλώσεις».

Με τόσο λεπτομερή περιγραφή γίνεται να το αγνοήσεις; Μάλλον όχι!

Photo: Unsplash/Joseph Albanese

Το άρθρο Οι πιο κουλές περιγραφές σπιτιών που βρήκαμε στο Airbnb! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα