Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/4/2020)

08:00 8/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/4/2020):Κριός

Αντιφατική θα είναι για σένα η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού να σου ταράζει τα λιμνάζοντα νερά. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες

σου ζητάνε να βρεις δημιουργικούς τρόπους να ξεπεράσεις την καραντίνα. Η επικοινωνία με τους φίλους σου, ενδέχεται σήμερα να εμπεριέχει εντάσεις, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε συγκρουσιακή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, σου ζητάει να βρεις διέξοδο από την καραντίνα και να ασχοληθείς με την εργασία σου. Βγες από την απομόνωση και ασχολήσου δημιουργικά με τη δουλειά σου, βελτιώνοντας όποιες δυσκολίες μπορεί να σου φέρει η συγκρουσιακή όψη του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Άρη από τον Υδροχόο.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε αρμονική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους, μπορείς σήμερα να απολαύσεις την αγάπη και την αποδοχή που δέχεσαι. Η Πανσέληνος εκτινάσσει την κοινωνικότητά σου αλλά και τον ερωτικό σου τομέα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο τονίζει την ανάγκη σου για εξωστρέφεια, σε καιρούς απομόνωσης.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού τονίζει θέματα καριέρας αλλά και σπιτιού, όπου ενδέχεται το ένα να μπερδεύεται με το άλλο. Με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα προτιμήσεις την απομόνωση, οπότε αν μπορείς, δούλεψε από το σπίτι σου.

Λέων

Αρκετή κινητικότητα θα έχει για εσένα η ημέρα, παρόλη την απομόνωση, με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού. Επικοινώνησε με φίλους και με το ταίρι σου και νιώσε όμορφα και ανανεωμένα, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Παρθένος

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού- Κριού. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις ξανά τα εισοδήματα από την εργασία σου, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να σχηματίζει αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο.

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον δικό σου άξονα, σήμερα είναι μια ημέρα όπου μπορείς να αναλάβεις δράση για να προχωρήσεις θέματα που είχαν βαλτώσει. Μπορείς επίσης να περάσεις υπέροχες στιγμές και να προχωρήσεις σε δυναμικές κινήσεις ως προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο.

Σκορπιός

Εκμεταλλεύσου την απομόνωση για να οργανώσεις με καλύτερο τρόπο την εργασία σου, κάνοντας την πιο δημιουργική, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού να σε βοηθάει. Με την ευνοϊκή όψη του Άρη από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, αν λιγάκι μείνεις μόνος στο σπίτι, θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς καλύτερα και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Τοξότης

Και για σένα αγαπητέ Τοξότη είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με φίλους αλλά και με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού. Επικοινώνησε με αγάπη με το ταίρι σου, για να εκτοξεύσεις τον ερωτισμό σου, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Αιγόκερως

Θέματα εργασίας και καριέρας σε απασχολούν και εσένα φίλε Αιγόκερε, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού. Μην επιτρέψεις σε οικογενειακά θέματα να μπουν εμπόδιο στην εργασία σου, αλλά προχώρα με δυναμισμό και διεκδίκησε τα όσα σου αναλογούν, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο.

Υδροχόος

Η κινητικότητα δεν θα λείψει και από εσένα φίλε Υδροχόε, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού. Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά σε ότι κάνεις και ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα.

Ιχθείς

Φρόντισε τα οικονομικά σου σήμερα, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού- Ζυγού. Με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, καταφέρνεις σήμερα να αγαπήσεις την απομόνωση και να νιώσεις καλά μέσα στο σπίτι σου.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
842020,