Love story στην εποχή το κορονοϊού: Τη φλέρταρε με… drone και τη συνάντησε μέσα σε φούσκα! (Video)

16:22 7/4/2020 - Πηγή: iPop

Μια υπέροχη ιστορία αγάπης απ’ το Μπρούκλιν! Έρωτας στην εποχή του κορονοϊού! Ένας 28χρονος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, έστειλε με drone το τηλέφωνό του κι έκανε πρώτο ραντεβού όντας μέσα σε μια τεράστια φούσκα!

View this post on Instagram

Sneak preview to the Quarantine Cutie retrospective going up in the @themuseumofmodernart post quarantine. (JK. Unless….?) Honored to be painted by these amazing artists go check out their work: @musestudio.e, @h_kayhere, @chloe.daydreaming,

@mickchampay, @mrbookieboo, @momo_the_katrina1117, and @ladylovebabs.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on Apr 2, 2020 at 2:29pm PDT

Έρωτας στην εποχή του κορονοϊού

Ο 28χρονος φωτογράφος Jeremy Cohen είδε την Torri να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμενε στο Μπρούκλιν. Ήθελε πολύ να τη γνωρίσει, αλλά η καραντίνα δεν του το επέτρεπε. Έτσι, αποφάσισε να τη χαιρετήσει από μακριά κι εκείνη ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.

Για να μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, ο 28χρονος έβαλε τα… μεγάλα μέσα! Πέταξε ένα drone για να της στείλει το τηλέφωνό του!

Συγκεκριμένα, έγραψε σε ένα χαρτάκι το νούμερό του, και το έβαλε στο drone ώστε να το παραλάβει η κοπέλα. Εκείνη, όχι απλά το παρέλαβε, αλλά του έστειλε λίγο αργότερα και μήνυμα (αυτό της έλειπε, να μην του στείλει μήνυμα μετά από τόση προσπάθεια!).

View this post on Instagram

I can’t believe this actually worked and yes this is a real story. There’s going to be a part 2 in the next couple of days, add me on tiktok if you wanna see it

Keywords
Τυχαία Θέματα