Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/7/2019)

07:00 7/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Αρκετοί από εσάς θα πάρετε

την απόφαση να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο και θα τηρήσετε, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξουν πράγματα στην εξωτερική τους εμφάνιση που δεν τους αρέσουν. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να δρομολογήσετε τις αλλαγές.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με προσοχή την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση σε μια υπόθεση οικονομικής φύσεως που απασχολεί την οικογένεια σας καιρό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι από εδώ και στο εξής θα βάλετε νέα όρια.

Καρκίνος

Ημέρα χαλάρωσης και διασκέδασης, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα οι οποίοι βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε μια μικρή απόδραση με τους αγαπημένους σε ένα κοντινό προορισμό.

Λέων

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε με τους αγαπημένους σας σήμερα εσείς οι Λέοντες.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να μπείτε μπροστά και να δείξετε σε όλους πόσο προστατευτικοί μπορείτε να είστε με όποιο και ότι θεωρείτε δικό σας. Προσοχή μόνο, γιατί είναι πιθανό να γίνετε χωρίς να το καταλάβετε καταπιεστικοί.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε την ερωτική σας σχέση πιο σοβαρά.

Ζυγός

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να βάλετε τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσετε το μέλλον της οικογένειας σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα αρκεί να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Σκορπιός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με φίλους με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και μερικά από τα σχέδια σας. Οι απόψεις τους θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα και από μια άλλη οπτική.

Τοξότης

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα την καριέρα σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η σκληρή δουλειά και η συνέπεια πάντα επιβραβεύονται.

Αιγόκερως

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να μεταμορφώσετε το μέλλον σας. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια αυτή η διαδικασία σας είναι γνωστή.

Υδροχόος

Βουτιά στα βάθη της ψυχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλάβετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι ώστε να σας κρατάνε πίσω.

Ιχθείς

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας υπόσχεται ότι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ισχυρούς ανθρώπους από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίοι θα είναι δίπλα σας για να στηρίξουν τις προσπάθειες σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα