Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2020)

10:41 7/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (7/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/6/2020), καλό θα ήταν τις ημέρες αυτές, να βάλετε στο

πρόγραμμά σας κάποιες δαπάνες στο να βελτιώσετε την αισθητική και λειτουργική πλευρά του χώρου που κατοικείτε. Πολύ καλή η εποχή αυτή, στο να αγοράσετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε ένα ακίνητο και να διαπραγματευτείτε τους όρους του. Δε χρειάζονται βιασύνες στο να προγραμματίσετε από τώρα τους μελλοντικούς σας στόχους. Πάρτε τις κατάλληλες πληροφορίες και χρόνο με το μέρος σας.

Ταύρος

Προσπαθήστε να έχετε στην άκρη κάποια χρήματα τις ημέρες αυτές, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο, να κάνετε μία έκτακτη δαπάνη, για μια ζημιά που μπορεί να χρειάζεται να διορθωθεί, είτε στο σπίτι και στον οικιακό εξοπλισμό, είτε στο χώρο της εργασίας σας.  Αυτό γιατί θα έχετε την ανάγκη προκειμένου να ξεδώσετε, να δαπανήσετε χρήματα που λίγο αργότερα θα σας χρειαστούν. Όλα θέλουν ένα μέτρο  και καλή διαχείριση για να μη ζοριστείτε.

Δίδυμοι

Με κάποιους ανθρώπους ασχολείστε περισσότερο γιατί τους θεωρείτε σημαντικούς για την εξέλιξη της ζωής σας σε επαγγελματικό ή φιλικό επίπεδο και σε κάποιους άλλους ανθρώπους που με τη στάση τους σας έχουν αποδείξει ότι σας υποστηρίζουν ή είναι δίπλα σας στα δύσκολα, δε φέρεστε καλά απέναντί τους ή τους θεωρείτε δεδομένους. Καλό θα ήταν να ανακαλέσετε τη στάση σας απέναντί τους, γιατί μπορεί να σας εγκαταλείψουν αν αδιαφορείτε.

Καρκίνος

Πιθανόν την εποχή αυτή, στους χώρους που κινείστε, επαγγελματικούς ή όποιους και αν δραστηριοποιείστε, να δημιουργείται ένα παρασκήνιο, που μπορεί να μη σας αφορά αλλά να σας προσεγγίσει, προκειμένου να ξέρει την άποψή σας για τους λόγους που ασχολείται. Εσείς όμως να το αποφύγετε, να κρατήσετε την άποψή σας για τον εαυτό σας και να μην κοινοποιείτε πράγματα που σας έχουν εμπιστευθεί.

Λέων

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις απασχολούν τη σκέψη σας σήμερα, ιδίως εκείνες που το τελευταίο διάστημα δεν πατάνε καλά. Πιθανόν κάποιοι σημαντικοί για εσάς άνθρωποι, να θέλησαν να σας πουν ορισμένα πράγματα σχετικά με τη διαχείριση που κάνετε σ αυτά και ενώ το έκαναν από καλή πρόθεση, μάλλον παρεξηγήσατε τα κίνητρά τους, ή δε θελήσατε να τους καταλάβετε. Το διάστημα αυτό, ίσως με τη συμπεριφορά σας να απομακρύνετε κάποιους χρήσιμους ανθρώπους.

Παρθένος

Δεν είναι η καλύτερη εποχή στο να αναλάβετε κάποιες δεσμεύσεις που λίγο αργότερα θα σας φανούν δύσκολες. Δεσμεύσεις που μπορεί να έχουν να κάνουν, με την επισημοποίηση μιας σχέσης, την πώληση ενός ακινήτου προκειμένου να εξασφαλίσετε οικονομική ρευστότητα, ή να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία, που οι όροι της να μην ωφελούν το συμφέρον σας τελικά. Κρατήστε το χρόνο με το μέρος σας, που θα σας δείξει τι είναι σωστό.

Ζυγός

Εάν τις ημέρες αυτές, σας έχει γίνει μία πρόταση για μια συνεργασία, που οι όροι της είναι ικανοποιητικοί, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό, πάρτε το χρόνο με το μέρος σας και μην ενδώσετε αμέσως, αφού θα χρειαστεί πρώτα, να συλλέξετε κάποιες πληροφορίες, ή να μιλήσετε με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου. Δεν είναι καλή εποχή για υπογραφές και δεσμεύσεις που μπορεί εάν προχωρήσετε, λίγο μετά να το μετανιώσετε.

Σκορπιός

Μία νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, αφού ο άνθρωπος που θα σχετιστείτε μαζί του, θα έχει εκείνα τα χαρίσματα, που πραγματικά σας γοητεύουν. Είτε πρόκειται για ένα άτομο που το βλέπετε ως μελλοντικό σας συνεργάτη, ερωτικό σύντροφο, ή ένα καλό φίλο. Πριν να βγάλετε για εκείνον συμπεράσματα, καλό θα ήταν το χαρακτήρα του να σας τον φανερώσει ο χρόνος. Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε, ή να υπέρ- εκτιμάτε τα ταλέντα του άλλου την εποχή αυτή.

Τοξότης

Πριν θέσετε όρια στους άλλους και κυρίως στους ανθρώπους που συμπορεύεστε ή ζείτε μαζί τους, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε τα δικά σας τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Μην παραπονεθείτε μετά, εάν οι άλλοι σας κάνουν να νιώσετε απόρριψη ή ματαίωση, ή δεν αναγνωρίσουν τελικά το ρόλο που έχετε παίξει στη ζωή τους. Όπως καταλαβαίνετε, τις επόμενες ημέρες θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Αιγόκερως

Ημέρα “προφάσεων” η σημερινή, αφού στη συνέχειά της θα διαπιστώσετε, ότι κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τις συνθήκες και τις περιστάσεις, για να σας που τι θέλουν από σας. Μπορεί για παράδειγμα σε μία πρόσκληση μιας φιλικής κατά τα άλλα συνάντησης, για να χαλαρώσετε, να υπάρχει λόγος που το απέναντι άτομο σας προσκαλεί. Δεν αποκλείεται άνθρωποι δικοί σας, άλλο να σας λένε και άλλο να εννοούν. Πριν αντιδράσετε, προσπαθήστε να εκμαιεύσετε τα κίνητρά τους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/6/2020), προσπαθήστε να διευρύνετε κι άλλο τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Νέες γνωριμίες και άνθρωποι με κύρος, έρχονται τώρα να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας, να προωθήσουν το έργο σας αλλά και να σας βάλουν ιδέες για το πως θα μπορούσατε να δικτυωθείτε ακόμα περισσότερο σε επίπεδο συνεργασιών. Όποια απόφαση και αν σκέφτεστε να πάρετε, σχετική με οικονομικά θέματα, ή θέματα συνεργασιών, αφήστε τη για λίγο αργότερα.

Ιχθείς

Αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν σήμερα, για μπάνιο, για μια μικρή απόδραση ή μια μονοήμερη εκδρομή. Το να αλλάξετε σκηνικό ή παραστάσεις, θα σας κάνει πολύ καλό και θα βελτιώσει την ψυχολογία σας σίγουρα. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, στέκονται στο πλευρό σας. Νέοι άνθρωποι και γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και ανατρέπουν με τις απόψεις τους πολλά θέματα που τα είχατε ως δεδομένα κατά την αντίληψή σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα