Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/5/2020)

09:29 6/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (6/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/5/2020), οικονομικές διευθετήσεις και υποχρεώσεις που

τρέχουν σας βάζουν στη διαδικασία να κινητοποιηθείτε, όχι μόνο για να καταλάβετε τι θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής, στο εργασιακό σας επίπεδο, αλλά και να βρείτε πόρους να ενισχύσετε επιπλέον τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν άνθρωποι να σας υποστηρίξουν, όπως και να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα που διαθέτετε.

Ταύρος

Με αποφασιστικότητα και περισσότερη τόλμη, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις που τρέχουν και σας ζητούν να τις καλύψετε. Αρχικά εντοπίστε τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να σας υποστηρίξουν, βρείτε σύμμαχους, αλλά κυρίως ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Τα επόμενα βήματά σας δε θέλουν ενθουσιασμούς αλλά προσοχή και καλό σχεδιασμό. Προχωρήστε.

Δίδυμοι

Έχετε αφοσιωθεί στο πως θα ανταπεξέλθετε με όσα απαιτεί να ρυθμίσετε η καθημερινότητα, όμως δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν οι ευκαιρίες, να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι και να σας δώσουν λύσεις. Ακόμα και αν πιέζεστε επαγγελματικά, θα δεχτείτε ορισμένες προτάσεις που ίσως αξίζει τον κόπο να τις εξετάσετε ενδελεχώς, πριν συμφωνήσετε ή διαφωνήσετε στο τέλος. Ένστικτο διαθέτετε.

Καρκίνος

Αναγνωρίσιμες είναι πλέον τόσο οι δεξιότητές σας, όσο και η αποτελεσματικότητά σας, όταν αναλαμβάνετε επαγγελματικά ή οπουδήποτε χρειαστεί να παίξετε το ρόλο σας. Όμως σήμερα ίσως δεχτείτε κάποιες κολακείες από ανθρώπους που έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές σας, προς δικό τους όφελος. Προσπαθήστε να τους διακρίνετε και μην πιστεύετε όσα σας πούνε.

Λέων

Το εργασιακό σας περιβάλλον, ή ο τρόπος που ενισχύετε το εισόδημά σας θα σας δυσκολέψει σήμερα. Πιθανόν μάλιστα να δημιουργηθεί ένα θέμα με έναν συνεργάτη σας, που δε θα δεχτεί να κάνει εκείνο που του λέτε. Πριν αντιλογήσετε μαζί του, καλό θα ήταν να ανακαλύψετε με ήσυχο τρόπο, ποιοι είναι πραγματικοί σύμμαχοί σας και ποιοι σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά για αρχή.

Παρθένος

Μην κάθεστε στιγμή και κινητοποιηθείτε άμεσα, ώστε να κάνετε τις κατάλληλες επαφές, με ανθρώπους που έχουν και την πρόθεση να σας υποστηρίξουν και τη δύναμη να σας ανοίξουν πόρτες. Ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την υποδομή στον εργασιακό σας χώρο. Όμως βάλτε μια φωνή και να ξέρετε ότι θέμα και να σας παρουσιαστεί, υπάρχει κόσμος να σας βρει λύσεις.

Ζυγός

Προσπαθήστε να διώξετε την κατήφεια και την εσωστρέφεια να κλείνεστε στον εαυτό σας, όταν οι συνθήκες οι άνθρωποι και οι καταστάσεις στο περιβάλλον σας, δρουν καταπιεστικά στην ψυχολογία σας. Σταματήστε να γίνεστε υποχωρητικοί προκειμένου να εξασφαλίσετε την ηρεμία στο περιβάλλον. Μικρές αιτίες της καθημερινότητας λειτουργούν συσσωρευτικά. Θα αντιδράσετε.

Σκορπιός

Επειδή για μεγάλο  χρονικό διάστημα βιώνετε τα πράγματα με εκνευρισμό και υπερένταση, είναι σχεδόν απίθανο η σκέψη σας να είναι αντικειμενική και άρα οι λύσεις των θεμάτων σας σωστές. Με το παραμικρό που θα σας συμβαίνει, θα έχετε την τάση να αντιδράτε συναισθηματικά, στο περιβάλλον σας και κάπου οι άνθρωποι που ζουν ή συνεργάζονται με σας άρχισαν να κουράζονται.

Τοξότης

Φροντίστε να επιδείξετε αξιοπιστία, εάν τουλάχιστον το εργασιακό σας περιβάλλον ή κάποιος προϊστάμενός σας, σας αναθέσει μια ευθύνη. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι θα δοκιμαστούν για τις ικανότητές τους. Επειδή καταφέρνετε με το πολυμήχανο μυαλό σας να βρίσκετε λύσεις, αφοσιωθείτε σε ότι χρειάζεται να διεκπεραιωθεί από σας. Μην αποσπάστε κάντε σωστή ιεράρχηση.

Αιγόκερως

Έχει λίγο παραπάνω εκνευρισμό για εσάς η σημερινή ημέρα, να σας φορτώσει, όμως στο τέλος θα καταφέρετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, από καθυστερήσεις που μπορεί να υποστεί το πρόγραμμά σας, εξαιτίας των άλλων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε δικοί σας άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να μπορέσετε να τους βάλετε σε τάξη χρεώνοντάς τους καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Πιθανόν να έχετε διαπιστώσει, ότι κάποιους ανθρώπους που θεωρούσατε ως σταθερές αξίες για τη ζωή σας, τώρα να έχουν αλλάξει στάση απέναντί σας. Ίσως και οι καταστάσεις γύρω σας να έχουν αλλάξει και να έχουν πάρει άλλη τροπή. Μήπως όμως όλα αυτά συμβαίνουν, για να αλλάξετε κι εσείς την οπτική που είχατε μέχρι σήμερα για τη ζωή γενικότερα; Σκεφτείτε το όμως σοβαρά αυτό.

Ιχθείς

Μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, ή μια ιδέα που θα πάρετε από ένα φίλο ή συνεργάτη σας, να σας δώσει έμπνευση να την ακολουθήσετε. Μπορεί μάλιστα να έχει για εσάς πολλαπλά οφέλη, είτε σε εργασιακό επίπεδο και άρα και οικονομικό, είτε με το να ανοίξει το δρόμο για κάποιο στόχο ή φιλοδοξία σας. Εξετάστε όμως ενδελεχώς τους όρους ή τις συμβάσεις που μπορεί να προϋποθέτει.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα