Κάνουμε yoga μέσω Zoom με θέα την Ακρόπολη!

16:55 5/5/2020 - Πηγή: iPop

Τα μέτρα χαλαρώνουν, αλλά πολλές δραστηριότητες δεν μπορούμε ακόμα να τις κάνουμε με φυσική παρουσία, έτσι τα διαδικτυακά μαθήματα συνεχίζονται. Η Lynn Roulo, instructor Kundalini Yoga, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα να κάνει μαθήματα yoga με θέα την Ακρόπολη μέσω Zoom!

Η ίδια κάνει τα διαδικτυακά μαθήματα ενώ βρίσκεται στο roof deck της, στο οποίο κανονικά γίνονται τα

μαθήματα με τη συμμετοχή κόσμου, ενώ οι υπόλοιποι βλέπουν το μάθημα και συμμετέχουν μέσω Zoom.

Το επόμενο μάθημα yoga με θέα την Ακρόπολη θα γίνει αυτή την Πέμπτη 7 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που έχει Πανσέληνο και θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση απ’ το πώς είναι τα μαθήματα, δες αυτό το video!

Τι πρέπει να ξέρεις για το μάθημα yoga με θέα την Ακρόπολη μέσω Zoom:Το μάθημα ξεκινάει στις 21:00 και διαρκεί μια ώρα.Μπορούν να συμμετέχουν άνθρωποι με εμπειρία στην yoga γενικά και στην Kundalini ειδικότερα, αλλά και άτομα χωρίς καθόλου εμπειρία.Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δεν χρειάζεται να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Απλά θα μπεις στο link του Zoom!Η οικονομική συμμετοχή είναι με τη μορφή προσφοράς. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δωρεάν, αλλά δίνεις ό,τι θέλεις και μπορείς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Facebook Link που έχουμε παρακάτω.

Τι είναι η Kundalini Yoga;

Όπως μας είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο iPop.gr η Lynn, η Kundalini Yoga είναι μια τεχνολογία διαχείρισης της ενέργειας, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην αναπνοή. «Την αποκαλώ ως “τη yoga για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν yoga” γιατί οποιοσδήποτε αναπνέει μπορεί να κάνει αυτό το είδος Yoga. Έχω διδάξει ανθρώπους που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω καρκίνου του πνεύμονα, ανθρώπους που ήταν πολύ άρρωστοι, αλλά κι άτομα που δεν μπορούσαν να σηκωθούν απ’ το κρεβάτι τους. Όλοι μπορούν να κάνουν Kundalini γιατί ξεκινάμε πάντα με την αναπνοή και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σ’ αυτήν».

Info!

Yoga με θέα την Ακρόπολη μέσω Zoom

Πότε; Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, στις 21:00

Registration Link

Facebook event

Δες ακόμα:

Έκανα Kundalini Yoga κι αυτά είναι όσα έχω να σου πω

Το άρθρο Κάνουμε yoga μέσω Zoom με θέα την Ακρόπολη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα