Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2020)

09:01 5/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/9/2020), με καλύτερη ψυχολογική διάθεση, θα μπορέσετε

να δείτε τα πράγματα με βελτιωμένη οπτική, στους βασικούς τομείς της ζωής σας κι αν χρειαστεί να τα επανασχεδιάσετε, στην περίπτωση που διαπιστώνετε ότι κολλάνε και δεν εξελίσσονται. Οι εξελίξεις επαγγελματικές και μη, δείχνουν ότι έχουν θετική έκβαση ύστερα από τις προσπάθειες που έχετε κάνει και έτσι το επόμενο βήμα είναι να κινηθείτε προγραμματισμένα, στο να βρείτε τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν όταν του χρειαστείτε. Αυτό που πρέπει να θυμάστε, είναι ότι χρειάζεστε σύμμαχους.

Ταύρος

Σε μια εποχή που αλλάζει, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε ότι έχει να κάνει, με το σπίτι και την οικογένεια. Από το να ασχοληθείτε με την εσωτερική διαμόρφωση του χώρου κάνοντας μια ανακαίνιση, ή διορθώνοντας ζημιές στον εξοπλισμό του, προκειμένου να γίνει το σπίτι πιο λειτουργικό, μέχρι να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο ή κληρονομικά. Σε αυτό το μήνα γενικότερα θα μπορέσετε να διευθετήσετε με σχετική ευκολία, θέματα που σχετίζονται με κληρονομικές εκκρεμότητες, αλλά και με την αποκατάσταση σχέσεων με συγγενείς αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Ξεκινάει για εσάς μία περίοδος, που μικρές ή μεγαλύτερες αιτίες χαράς, θα κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους στην καθημερινότητά σας, με αποτέλεσμα, να τονώσετε την αισιοδοξία σας. Επιπλέον, θεωρήστε εξαιρετική την εποχή, να πείτε εκείνα που θέλετε να προωθήσετε, στο εργασιακό σας περιβάλλον, στην οικογένειά σας στους χώρους που δραστηριοποιείστε, ή στους φίλους σας και να εισακουστούν. Με το επικοινωνιακό ταλέντο να χειρίζεστε το λόγο έντεχνα, γίνεστε πιο διπλωματικοί και καταφέρνετε να κάμψετε τις αντιστάσεις ακόμα και εκείνων που διαφωνούν μαζί σας.

Καρκίνος

Εάν εσείς δεν διαπραγματευτείτε σωστά την αξία του έργου που παράγετε, με ότι και αν ασχολείστε, μην περιμένετε εκείνους που την εκμεταλλεύονται να σας την αναγνωρίσουν. Είτε αυτοί είναι οι εργοδότες σας, είτε εκείνοι που τώρα ξεκινάτε μαζί τους επαγγελματικές συνεργασίες και διακανονισμούς. Δεδομένου της έμφυτης υποχωρητικότητάς σας, πολλοί την αντιλαμβάνονται σαν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Λάθος. Από εδώ και στο εξής, σε εκείνα που γνωρίζετε ότι τα κάνετε καλά και σωστά, μη δέχεστε εκπτώσεις στα πλαίσια της υποτίμησης, από όπου και αν προέρχεται.

Λέων

Καμιά φορά κι εσείς, οι άνθρωποι με την τόσο πολλή αυτοπεποίθηση, νιώθετε την ανάγκη να δείξετε εκεί που εμπιστεύεστε, ότι έχετε τις αγωνίες σας, γίνεστε ευαίσθητοι κι έχετε ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας, ότι σας πιέζει ή σας καταπιέζει. Μία τέτοια ημέρα είναι και η σημερινή, που θα ζητήσετε ίσως την παρουσία κάποιου ανθρώπου που ξέρει να ακούει και δεν εκθέτει ποτέ, ότι κι αν του έχετε εμπιστευτεί. Ούτως ή άλλως με το «μέσα» σας πρέπει να κάνετε πολύ δουλειά και να ανακαλύψετε κατόπιν, ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι, που είναι σταθερές αξίες στη ζωή σας.

Παρθένος

Το πώς θα καταφέρετε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνετε τις επόμενες ημέρες. Για άλλη μια φορά, θα πρέπει να ξέρετε πώς να λανσάρετε καλύτερα τον εαυτό σας τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, να μη δεχτείτε συμβιβασμούς και να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση.  Εάν κάποιος προϊστάμενος ή συνεργάτης σας, επιχειρήσει να σας υποτιμήσει, μην απαντάτε στις προκλήσεις του. Προφανώς μάλλον νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι κι αντιδρά με αυτό τον τρόπο. Να θυμάστε ότι ξεχωρίζετε στο σύνολο για την αξιοπρέπεια που εκπέμπετε.

Ζυγός

Όποιες κι αν είναι οι σκέψεις σας για το μέλλον, απέχει πολύ από το να γίνουν και αποφάσεις, με την τακτική της αναμονής που ακολουθείτε. Σας χαρακτηρίζει άλλωστε μια έμφυτη αναποφασιστικότητα, που την εποχή αυτή, μάλλον θα σας κάνει ζημιά. Οι εξελίξεις τρέχουν, έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα να αντιμετωπίσετε, μην αφήνετε λοιπόν το χρόνο να πάει χαμένος. Κάποια πράγματα σας έχουν δείξει εάν έχουν προοπτικές εξέλιξης ή όχι. Ειδικά για τα δεύτερα, δεν πρέπει αν δίνετε δεύτερες ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο, που τον χάνετε με δικό σας κόστος.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/9/2020), ο επόμενος κύκλος που ανοίγετε για εσάς, σχετίζεται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, την προβολή των ταλέντων και των δεξιοτήτων σας καθώς και την προσωπική προβολή σας σε ένα εύρος περισσότερων ανθρώπων.  Όσο κι αν αποφεύγετε να εκτεθείτε ή να φανείτε περισσότερο από όσο σας προκαλεί ασφάλεια, αφού δε σας ενδιαφέρουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι, τόσο καθυστερείτε να ξέρετε την εξέλιξή σας. Έχετε πράγματα να δώσετε αλλά και να κερδίσετε από αυτά, την εκτίμηση των άλλων και της δουλειάς σας. Τολμήστε το λοιπόν.

Τοξότης

Ξεκινάει τις ημέρες αυτές, ένας κύκλος από επαφές που πρέπει να κάνετε, προκειμένου να προωθήσετε τον επαγγελματικό σας σχεδιασμό και τις οικονομικές σας απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει, ότι οι κινήσεις χρειάζεται να στοχεύουν τους ανθρώπους εκείνους που έχουν τον τρόπο τη θέση ή την προθυμία να σας βοηθήσουν, όπου και όταν το χρειαστείτε. Πρέπει παράλληλα να μάθετε να ακούτε τους ειδικούς και να μην παίρνετε από μόνοι σας πρωτοβουλίες, νομίζοντας ότι μπορείτε κάποια θέματα που έχουν δημόσιο χαρακτήρα να τα επιλύσετε.

Αιγόκερως

Ξεκινάει για εσάς, μία εξαιρετική περίοδος, όπου θα σας δώσει τις ευκαιρίες, να κυνηγήσετε τα όνειρα τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, αφού επικοινωνιακά, θα καταφέρετε να κερδίσετε και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα που θα πρέπει να τον πείσετε για προσόντα σας. Είτε βρίσκεστε σε ένα εργασιακό περιβάλλον, είτε ψάχνετε για κάτι καλύτερο, με διπλωματία και λόγο πειστικό, μπορείτε τώρα να απαιτήσετε και να λάβετε εκείνα που πραγματικά αξίζετε. Αποφύγετε παράλληλα να συντηρείτε συνεργασίες ή άλλες σχέσεις που τελικά μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξή σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/9/2020), σχεδόν επιβάλλεται να μπείτε σε νέους κύκλους ανθρώπων ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, αφού η εποχή αυτή, θα σας βοηθήσει αν ενισχύσετε το γνωστικό σας επίπεδο, θα εμπλουτίσει το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Μην αντιστέκεστε σε ότι είναι καινούργιο αλλά σας ξενίζει να ασχοληθείτε μαζί του επειδή μπορεί, ποτέ άλλοτε στο παρελθόν να μην είχατε σχετιστεί. Παράλληλα τις ημέρες αυτές, θα μπορέσετε να ρίξετε γέφυρες με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, που για κάποιο λόγο οι σχέσεις σας, είχανε διαταραχτεί.

Ιχθύς

Πολλά είναι τα όνειρα τα σχέδια, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες, που κάνετε μέσα στο μυαλό σας την εποχή αυτή. Όλα είναι πιθανά να πραγματοποιηθούν, όλα είναι εφικτά να γίνουν. Οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζεστε, είναι η επιμονή και η μεθοδικότητα. Από τώρα και για το επόμενο αρκετό χρονικό διάστημα, αν είστε στοχευμένοι με όλα όσα επιθυμείτε να καταφέρετε, θα δείτε ότι η μία επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη, αρκεί να έχετε πίστη και επιμονή και να φροντίζετε να διαχειρίζεστε το χρόνο σας σωστά. Μη χάνεστε και μη διαιρείστε σε πολλά επίπεδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα