Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2019)

08:00 5/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2019):Κριός

Το αυστηρό σας πρόσωπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η

παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να γίνετε πολύ αυστηροί τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας, ενώ δεν θα διστάσετε να τους επιπλήξετε καθώς νιώθετε ότι με την συμπεριφορά τους προσβάλουν την δημόσια εικόνα σας.

Ταύρος

Το πόσο εργασιομανείς είστε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να γίνετε αρκετά πιεστικοί με τους συναδέλφους σας , ώστε να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα που τους έχετε θέσει με θρησκευτική ευλάβεια. Και όλα αυτά, παραμονές των διακοπών σας.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε στο ξεκίνημα της ημέρας εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, από την μια πλευρά θα ενισχύσει την επιθυμία σας να το ρίξετε έξω, από την άλλη πλευρά όμως, θα κυριαρχήσει η λογική που λέει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομιών σας.

Καρκίνος

Με τις οικογενειακές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε αυτό που δεν σας αρέσει, να βάλετε δηλαδή όρια σε ένα γυναικείο μέλος της οικογένειας σας το οποίο έχει την τάση να παρεμβαίνει τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

Λέων

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θέλει να σας πει ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που θα έχετε στην δουλειά σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ακριβείς στο λόγο σας και να μην αναλωθείτε σε άσκοπες αναλύσεις και λεπτομέρειες που δεν έχουν ουσία.

Παρθένος

Ιδιαίτερα απαιτητική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία στην οποία έχετε επενδύσει πολλά όνειρα και προσδοκίες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί γιατί τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε βάθος χρόνου.

Ζυγός

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστεί αρκετά σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα είναι η αφορμή για να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο σκληρή σας πλευρά. Βασική αιτία για αυτή σας την στάση είναι ο φόβος ότι μπορεί να απογοητεύσετε ή να δεχτείτε τα επικριτικά σχόλια της οικογένειας σας. Ηρεμήστε όμως γιατί όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας σας.

Σκορπιός

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσουν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ θα αποφύγετε προς το παρόν να τους ανακοινώσετε τα σχέδια σας για το μέλλον με τα οποία ασχολείστε κυρίως αυτή την εποχή.

Τοξότης

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα λειτουργήσει ως ζώνη ασφαλείας στις συζητήσεις που θα έχετε με τα άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον και αφορούν τις οικονομικέ σας υποθέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήσετε τα ωραία λόγια να επηρεάσουν την κρίση σας.

Αιγόκερως

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφιερωθείτε ακόμα περισσότερο στον στόχο σας, που δεν είναι άλλος από την επαγγελματική σας καταξίωση, με αποτέλεσμα στα μάτια των συνεργατών σας να φαίνεστε ως ψυχροί υπολογιστές.

Υδροχόος

Με τετράγωνη λογική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα λειτουργήσετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα αυστηροί και προσεχτικοί με μια υπόθεση Γραφειοκρατικής φύσεως την οποία προσπαθείτε να κλείσετε εδώ και καιρό. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι εκτός από την αυστηρότητα χρειάζεται και η διπλωματία.

Ιχθείς

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έρθετε αντιμέτωποι σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει με αφορμή τα σχόλια ενός προσώπου από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, να πάψετε να στρουθοκαμηλίζετε και να κοιτάξετε στα μάτια τους φόβους και τις ανασφάλειες σας με σκοπό να τους αντιμετωπίσετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα