ΕΔΕ για τον αστυνομικό που έδειρε τουρίστα στην Αντίπαρο | Video

17:15 4/8/2019 - Πηγή: iPop

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που έδειρε τουρίστα στην Αντίπαρο. Το επεισόδιο στην Αντίπαρο | Videoκατέγραψε σε βίντεο ο γιος του Tom Hanks. Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της.

Έρευνα διεξάγεται απ’ την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες έλαβε χώρα το επεισόδιο στην Αντίπαρο, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται αστυνομικός. Την ίδια στιγμή, έχει σχηματιστεί δικογραφία για την απόδοση των ποινικών ευθυνών.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι το επεισόδιο κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του, ο γιος τους Tom Hanks, ο οποίος έχει

σπίτι στο νησί και το επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Το συγκεκριμένο βίντεο που ο γιος του ηθοποιού ανέβασε στο Instagram κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και δείχνει έναν άνδρα να δέρνει άγρια έναν νεαρό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση απ’ το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 στην Αντίπαρο, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα γεγονότα διαδραματίστηκαν ως εξής:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η πραγματική διάρκεια του βίντεο είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αναρτήθηκε στο Instagram.

Ο αστυνομικός στην κατάθεση του υποστηρίζει ότι επενέβη για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, αλλά όταν ανέφερε την ιδιότητα του, κάποιοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, γι’ αυτό τον λόγο εκείνος αντέδρασε.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ακόμη ότι δεν έχει υποβληθεί μήνυση από κανέναν για το επεισόδιο, αλλά όλα είναι υπό εξέταση στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη.

Το άρθρο ΕΔΕ για τον αστυνομικό που έδειρε τουρίστα στην Αντίπαρο | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα