«Έπεσαν» για ακόμη μια φορά το Facebook και το Instagram

20:01 4/8/2019 - Πηγή: iPop

Προβλήματα σε Facebook και Instagram σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά το μεσημέρι της Κυριακής σε όλο τον κόσμο. Πού εντοπίστηκαν τα προβλήματα στην Ελλάδα;

Σοβαρά προβλήματα σε Facebook και Instagram έχουν εδώ κι αρκετές ώρες οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

ενώ αυτά άρχισαν να παρουσιάζονται απ’ τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάρτηση φωτογραφιών ή νέων post, αλλά και δυσκολίες στην περιήγησή τους μέσα στο προφίλ τους.

Παράλληλα, προβλήματα σημειώθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία, σύμφωνα με όσα δείχνουν οι χάρτες της ιστοσελίδας downdetector.com.

Photo: downdetector.com

Τα σοβαρότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες σε ΗΠΑ και Βόρεια Ευρώπη, αλλά και σε χώρες όπως η Ισπανία, η Πολωνία και η Ρωσία, ενώ τις τελευταίες ώρες αυξάνονται οι αναφορές σε όλον τον κόσμο.

Ειδικότερα, τα προβλήματα στο Facebook, αφορούν στο 45% δυσκολία στην ανανέωση του Newsfeed, στο 33% στην είσοδο στους προσωπικούς λογαριασμούς και στο 22% στις φωτογραφίες.

Αναφορικά με το Instagram, το 45% δηλώνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις νέες αναρτήσεις, το 29% ότι δεν ανανεώνεται η αρχική τους και το 24% ότι δεν μπορεί να δει τα Stories.

Photo: downdetector.com

Πολλοί ήταν εκείνοι που έλαβαν το μήνυμα ότι το Facebook βγήκε εκτός λειτουργίας λόγω «συντήρησης» και ότι θα επανέλθει μέσα σε λίγα λεπτά.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι συνομιλίες στο Messenger έπαψαν κι αυτές να λειτουργούν για αρκετούς χρήστες.

Photo: Unsplash/Con Karampelas

Το άρθρο «Έπεσαν» για ακόμη μια φορά το Facebook και το Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα