Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2021)

10:22 3/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/9/2021),

η Σελήνη σήμερα από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Καρκίνο και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με θέματα του σπιτιού και να ξεκουραστείτε.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και ίσως έχετε διάθεση να διασκεδάσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα σε κενό πορείας μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα και ίσως να μην έχετε και τόση διάθεση να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας.Στη συνέχεια θα περάσει στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν και πάλι θέματα οικογενειακά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα που μπορεί να σας προβληματίσουν.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε αλλά και βοήθεια από τα αδέλφια σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και καλύτερα θα είναι να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε και να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις για προσωπικά σας σχέδια.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο και είστε πιο ευδιάθετοι ενώ μπορεί να ευνοηθούν τα οικονομικά σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια πιο κλειστή διάθεση ή να θέλετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε θέματα με άλλους που σας έχουν προβληματίσει.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα νιώσετε πιο ζωντανοί και ενεργοποιημένοι.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 11ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην επιχειρήσετε να πάρετε αποφάσεις για κάποιους στόχους σας ή να κάνετε σημαντικές κινήσεις.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και ίσως κάποιος φίλος να σας βοηθήσει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα και καλύτερα θα είναι να μην δώσετε συνέχεια σε επαγγελματικές διαφωνίες και προβλήματα.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να ξεσκάσετε με φιλικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/9/2021), η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 9ο σας οίκο μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε κινήσεις για νομικά οικογενειακά θέματα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας ή ίσως να κάνετε κάποια έξοδο.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί σε κενό πορείας στον 8ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά ωστόσο καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθούν περισσότερο τα σχέδιά σας αλλά θα είστε περισσότερο ευδιάθετοι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αλλά να μην κάνετε κινήσεις σε θέματα με συνεργάτες που μπορεί να βγήκαν ξανά στην επιφάνεια.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και ίσως σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 6ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν εργασιακά ή ψυχολογικά θέματα και θα πρέπει να φροντίσετε να ξεκουραστείτε.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα ασχοληθείτε με συνεργάτες αλλά και την επαφή με κοντινούς σας ανθρώπους.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 5ο σας οίκο μέχρι και το απόγευμα στις 19:00 και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για κάποια θέματα δημιουργικότητας ή και φίλους που μπορεί να σας έχουν προβληματίσει.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο δημιουργική το υπόλοιπο της ημέρας ή να κάνετε κάποιο χόμπι σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα