Η Τάμτα αφήνει λουλούδια στην μνήμη του Mad Clip στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος

15:39 2/9/2021 - Πηγή: iPop

Συντετριμμένη όλη η μουσική σκηνή από τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου τράπερ Mad Clip. Ο άτυχος μουσικός έχασε την ζωή του σε ηλικία 34 ετών επιστρέφοντας από τον γάμο φιλικού ζευγαριού. Φίλοι και συνεργάτες του, διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής και όχι μόνο γράφουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή. Ανάμεσά τους και η τραγουδίστρια Τάμτα η οποία βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος για να πει το τελευταίο αντίο στον συνεργάτη της. Στο video η Τάμτα

αφήνει λουλούδια στον Mad Clip μαζί με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα.

Mad Clip: Οι αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις φίλων και συνεργατών του στα social media που συγκινούν

Η Τάμτα αφήνει λουλούδια στον Mad Clip

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που αποχαιρέτησαν με τον τρόπο τους τον τράπερ που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/09. Με αναρτήσεις του οι φίλοι και συνεργάτες εκφράζουν την θλίψη και το πένθος τους για τον χαμό του αγαπητού μουσικού. Αρκετοί ήταν αυτοί που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν λουλούδια στην μνήμη του άτυχου Mad Clip, αναμεσά τους και η Τάμτα με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα.

Η Τάμτα νωρίτερα είχε γράψει σε ανάρτησή της για τον χαμό του συνεργάτη της:

“Δεν είναι δυνατόν… Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδιά σου… Πώς τα άλλαξες έτσι στο δρόμο;;;; Καλό παράδεισο Πήτερ”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Τάμτα αφήνει λουλούδια στην μνήμη του Mad Clip στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάμτα, Mad Clip,tamta, Mad Clip