Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021

17:01 2/9/2021 - Πηγή: iPop

Είναι όλα πια διαφορετικά… σε αισθήματα, σε σχέσεις, σε ανθρώπινους δεσμούς. Οι ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις, για όλον τον νέο μήνα, θα δώσουν το πράσινο φως, σε επανασυνδέσεις που ίσως και να έχουν πια καρμικό χαρακτήρα. Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021;

Τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο
του 2021

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Δεν είστε από τα ζώδια που θα μπορέσετε, να βρείτε ευκολίες σε επανασυνδέσεις. Ήδη οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, έχετε προχωρήσει πιο κάτω. Οι εργένηδες, από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, θα έχουν πολλά φλερτ που θα ανανεώσουν την διάθεση τους!

Αστρολογική εύνοια: 100%

Ταύρος

Αποτελείτε την εξαίρεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, των αισθηματικών συσχετισμών. Θα βρεθείτε στην λεπτή και αμήχανη θέση, για επανενώσεις ακόμη και από το μακρινό σας παρελθόν. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές, και μην είστε παρορμητικοί.

Αστρολογική εύνοια: 98%

Δίδυμοι

Όσο θα πλησιάζει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, όλες και περισσότερες θα είναι οι προσεγγίσεις από τα παλιά. Οι πιο πολλοί θα δώσουν ευκαιρίες διαλόγου. Κάποιοι άλλοι, απλά θα επιλέξουν να συνεχίσουν και να βρουν κάτι νέο που θα τους συμπληρώνει ιδανικά.

Αστρολογική εύνοια: 100%

Καρκίνος

Οι ερωτοφιλίες και οι αισθηματικές αποκαλύψεις, θα χαρακτηρίσουν αυτόν τον μήνα. Πολλά αυτά που θα μάθετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε, και που χρειάζεται άμεσα να αποφασίσετε για την όποια πορεία σας. Οι τρίτοι δεν θα πρέπει να μπουν ανάμεσα σας, σαν συμβουλάτορες.

Αστρολογική εύνοια: 96%

Λέων

Μπορείτε πια να μιλήσετε πιο ανοιχτά σε αυτόν που έχετε ερωτευτεί. Μάλλον είναι και από μεριάς του έτοιμος, για σχέση. Εσείς που ακόμη περιμένετε κάποιον από τα παλιά, θα πρέπει να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς οι εκπλήξεις πλησιάζουν.

Αστρολογική εύνοια: 97%

Παρθένος

Μέσα στο μυαλό του αγαπημένου σας, υπάρχουν διάφορες προτάσεις που μέσα στον επόμενο ζωδιακό μήνα, θα σας εκφραστούν. Ίσως σε ανύποπτο χρόνο να σας έρθει μια πρόταση για συγκατοίκηση ή και γάμο / οικογένεια. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε.

Αστρολογική εύνοια: 99%

Ζυγός

Μέσα στα οικεία σας περιβάλλοντα υπάρχουν διάφορα φλερτ, που δεν περνούν και απαρατήρητα. Από την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, κάποιος που σας συμπαθεί πάρα πολύ, θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει για τα ρομαντικά του συναισθήματα …και θα σας εκπλήξει.

Αστρολογική εύνοια: 96%

Σκορπιός

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα μπορέσετε να βρείτε πολλές και μόνιμες λύσεις σε σχέσεις και εργασία. Όλος αυτός ο μήνας, θα φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σε υποθέσεις που συσχετίζονται με επανενώσεις συντρόφων – δεσμών.

Αστρολογική εύνοια: 97%

Τοξότης

Οι ευχές σας, έχουν εισακουστεί. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι απλά να δώσετε χρόνο, σε καταστάσεις και άτομα, για να σας αποδείξουν τα συναισθήματα σας. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα βρουν λύση, για αυτό το πρόβλημα.

Αστρολογική εύνοια: 99%

Αιγόκερως

Όλα τα γήινα ζώδια έχουν για τις επόμενες 3 εβδομάδες, την τύχη με το μέρος τους! Αυτό ειδικά στον αισθηματικό τομέα, θα φέρει επανασυνδέσεις ακόμη και καταστάσεων που έχουν χαθεί στο μακρινό και ξεχασμένο παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια: 98%

Υδροχόος

Πολλά αυτά που σας έχουν τάξει, αλλά ακόμη δεν έχετε δει και τις σχετικές πράξεις. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε και να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα για όλους. Ίσως και από κάποια άτομα να απομακρυνθείτε μόνιμα.

Αστρολογική εύνοια: 97%

Ιχθύς

Κάποια πρακτικά ίσως και οικονομικά ζητήματα, θα θελήσει να συζητήσει μαζί σας ο αγαπημένος σας. Εσείς που ακόμη αναμένετε κάποιες απαντήσεις, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα …θα τις έχετε και θα χαρείτε ιδιαιτέρως.

Αστρολογική εύνοια: 96%

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2021

Πηγή: oroskopos.tv

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα