Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2020)

09:28 3/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/9/2020), κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν,

θα έρχονται στην καθημερινότητά σας, απροσδόκητα και ξαφνικά. Έτσι λοιπόν, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να έχετε μία ευκαιρία να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, με μία συμφωνία ή μια αύξηση από τον εργασιακό σας χώρο, ή εάν δεν εργάζεστε, να λάβετε ένα οικονομικό ποσό, από το σύντροφο, ή κάποιο γονέα σας. Το σίγουρο είναι ότι από κει και πέρα, καλό θα ήταν να το αξιοποιήσετε το ποσό αυτό, ή να αποδείξετε ότι σας αξίζει και κάτι καλύτερο από αυτό. Μόνο έτσι, θα μπορέσετε να ζητήσετε στο μέλλον ακόμα περισσότερα. Δείτε το.

Ταύρος

Μία πολύ καλή εξέλιξη, κατά πάσα πιθανότητα επαγγελματικής ή οικονομικής φύσεως, θα σας βάλει εκ νέου στη διαδικασία, να επανεξετάσετε τους όρους μιας συνεργασίας που μέχρι σήμερα δεν την βλέπατε και πολύ ζεστά, ή θα επιχειρήσετε να διερευνήσετε ποιες άλλες δυνατότητες υπάρχουν για να ενισχύσετε οικονομικά τα εισοδήματά σας εκείνα, που δεν είναι απαραίτητα, να προέρχονται μόνο από την εργασία σας.  Ούτως ή άλλως, θα κυνηγήσετε τους στόχους σας για να τους κατακτήσετε και μην περιμένετε να κινηθούν οι διαδικασίες αυτές, από άλλους για λογαριασμό σας.

Δίδυμοι

Τις ημέρες αυτές, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ως χώρο διαμονής, να διορθώσετε μία ζημιά στον οικιακό σας εξοπλισμό, ή να βρείτε τα χρήματα, ώστε να καλύψετε μία δαπάνη συντήρησης για τον ίδιο λόγο. Το περιβάλλον που ζείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ο προσωπικός σας χώρος, που είναι εκεί που ηρεμείτε και ανασυγκροτείτε τη σκέψη σας, θα χρειαστεί παρεμβάσεις για να γίνει πιο λειτουργικό και ξεκούραστο.  Κι επειδή σας περιμένει γενικότερα πολλή δουλειά και υποχρεώσεις εκτός οικείας, ας έχετε ένα μέρος να απομονώνεστε.

Καρκίνος

Σίγουρα είναι μια καινούργια εποχή για εσάς, όπου πολλά θα θελήσετε να αλλάξετε ή να ακολουθήσετε, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, επαγγελματικό κοινωνικό οικονομικά κτλ. Μπορεί το διάστημα αυτό, να θέλετε να προχωρήσετε επίσημα σε μια συμφωνία για παράδειγμα, καλό θα ήταν όμως, να μη δεσμευτείτε άμεσα με τους όρους της. Μην υπογράψετε και μη δεσμευτείτε για κάτι που θέλετε τόσο πολύ να πετύχετε. Αφήστε να περάσουν οι ημέρες αυτές, για να σας δοθεί η ασφάλεια του χρόνου που θα κερδίσετε. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, ότι συμφωνήσετε για τώρα να ακυρωθεί.

Λέων

Μία ευκαιρία να αναβιώσετε μια παλιά συνεργασία θα σας δοθεί τις ημέρες αυτές, που θα σας επιφέρει αξιόλογα οικονομικά οφέλη. Πιθανόν ένας άνθρωπος που είχατε δουλέψει στο παρελθόν μαζί, να έρθει εκ νέου στη ζωή σας και να σας προτείνει να προχωρήσετε σε κάτι κοινό, να επιχειρήσετε επάνω σε κάτι που στηρίζεται, στα ταλέντα τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας και όλο αυτό, σύντονα να σας αποδώσει καρπούς, ανοίγοντάς σας παράλληλα και κάποιες προοπτικές στο μέλλον.  Ξαφνικά κέρδη υπό μορφή μπόνους από την εργασία σας, ή δώρου από έναν άνθρωπο της οικογενείας σας, είναι εξίσου πιθανά.

Παρθένος

Η συμπεριφορά ενός πολύ δικού σας ανθρώπου, ή στενού σας συνεργάτη θα σας προβληματίσει τις ημέρες αυτές, σε σημείο να επηρεάσει και τη συνολική σας στάση απέναντι στα πράγματα και στους ανθρώπους που σχετίζεστε σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξουν τέτοιες ρίξεις μεταξύ σας, που τελικά να διακόψετε τη σχέση αυτή. Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να αποβάλλεται την προκατάληψη που θα νιώσετε και για άλλους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας, γιατί μαζί με τα χλωρά, καίγονται και τα ξερά.  Να το αποφύγετε γιατί, πιθανόν κάποιους να τους αδικήσετε.

Ζυγός

Τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα στο πλάι σας, σας στηρίζουν και σας υποστηρίζουν στην καθημερινότητά σας, πρέπει να τους δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον. Να μάθετε να τους ακούτε, όπως κι εκείνοι ακούν εσάς και να υπολογίζετε στη γνώμη τους. Τις ημέρες αυτές, κάποια πράγματα θα σας έρχονται πιο εύκολα και καλό είναι να θυμάστε, ότι πίσω από τις δικές σας προσπάθειες, σημαντικό ρόλο παίζουν οι καλές συνεργασίες που έχετε, ή η καλή συνεννόηση με τους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους, τους δικούς σας “άλλους”. Φαίνεται ότι τους θεωρείτε λιγάκι δεδομένους δίπλα σας, πράγμα που δεν ισχύει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/9/2020), τις ημέρες αυτές, εκκρεμείς υποθέσεις, μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό σας και να σας αγχώνουν. Καλό θα ήταν, εάν είναι μία υπόθεση που σας απασχολεί πιο σύνθετη, να αναζητήσετε τις λύσεις και τη γνώμη που θα σας προτείνουν οι ειδικοί και να μην αποφύγετε να διαβάσετε τους όρους της δύο και τρεις φορές, πριν να δεσμευτείτε. Θέματα οικονομικά, νομικά αλλά και κληρονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα κι αν έχετε κάτι υπόψιν που χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση,  προσπαθήστε να κερδίσετε το χρόνο με το μέρος σας.  Αργά και σταθερά βήματα λοιπόν να κάνετε.

Τοξότης

Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε το ένα, μπορεί το άλλο, οι καταναλωτικές σας επιθυμίες όμως αγγίζουν τα επιτρεπτά όρια των εισοδημάτων σας, έχοντας την τάση να τα υπερβούν. Σήμερα η ανάγκη να ξοδέψετε για τον εαυτό σας και για όποιον αγαπάτε θα είναι τόσο έντονη, που θα έχετε μεγάλες πιθανότητες να ξεμείνετε από χρήματα, κάνοντας μάλιστα άσκοπες αγορές, για πράγματα που υπάρχει η πιθανότητα να μην τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοιου είδους ανοίγματα, όσο και αν μερικές φορές τα έχετε ανάγκη. Προσοχή λοιπόν στη διαχείριση των οικονομικών σας δεδομένων.

Αιγόκερως

Σήμερα και αύριο, μην αρνηθείτε προσκλήσεις που έχουν να κάνουν με κοινωνικές εκδηλώσεις, ή με χώρους που θα γνωρίσετε κόσμο. Άλλωστε κατά πάσα πιθανότητα, το μέρος που θα σας προσκαλέσουν, το έχετε ήδη επισκεφτεί. Οι ευκαιρίες κρύβονται πίσω από ανθρώπους και προτάσεις, που αν τις αποδεχτείτε, θα δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται προς το καλύτερο, με απρόβλεπτους ρυθμούς. Τολμήστε σας λέει το σύμπαν. Τολμήστε και ανοιχτείτε, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ελάτε σε επαφή με χώρους που μέχρι σήμερα, είτε δεν είχατε ασχοληθεί, είτε δεν είχατε πρόσβαση. Δοκιμάστε το.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/9/2020), το να ξοδέψετε χρήματα για να φανείτε ανοιχτοχέρηδες στους άλλους, ή να κερδίσετε τις εντυπώσεις ενός συνεργάτη σας σε ένα επαγγελματικό δείπνο, είναι κάτι σύνηθες για εσάς. Δε σημαίνει όμως, ότι ο άνθρωπος σήμερα που θα έχετε απέναντί σας, μία τέτοια χειρονομία θα την εκτιμήσει. Γενικότερα σε αυτά τα πλαίσια εάν κινηθείτε, καλό θα ήταν να ξέρετε καλύτερα τους ανθρώπους που έχετε μπροστά σας. Το τι τους αρέσει, ή εάν τελικά την αξίζουν μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας. Έχετε την τάση να μην υπολογίζετε ούτε το χρήμα, ούτε την αξία του άλλου για να φανείτε δοτικοί.

Ιχθύς

Σήμερα και αύριο, είναι δύο πολύ εξαιρετικές ημέρες, με το να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να συζητήσετε μαζί τους, να ακούσετε τις επιθυμίες ή ανησυχίες τους, να χτίσετε εν ολίγοις, πιο ισχυρούς δεσμούς, με τους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και νοιάζεστε να είναι καλά κι ευτυχισμένοι.  Σε μία περίοδο όπου θα σας συμβούν πολλές σπουδαίες αλλαγές και που θα πασχίσετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, χρειάζεστε ανθρώπους που τους εμπιστεύεστε και σας εμπιστεύονται και που θα είναι δίπλα σας όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στη συνέχεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Pexels

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα