Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/8/2020)

09:00 31/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/8/2020), μπορεί λόγω των καιρών που διάγουμε, να αισθάνεστε πολλές

φορές, ότι καθυστερούν οι εξελίξεις που περιμένατε και προσπαθήσατε για να δείτε να ευδοκιμούν. Μπορεί κάποιες άλλες, να νιώθετε ακυρωμένοι ή ότι σας αγνοούν άνθρωποι από την προσωπική σας ζωή αλλά και από την επαγγελματική, που στηρίζεστε σε αυτούς. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε κρίση, αφού όσο κι αν προσπαθείτε να συνενοηθείτε, ή να συνεργαστείτε, όλο εμπόδια μπαίνουν. Το μεγαλύτερο όμως εμπόδιο στην έκβαση των γεγονότων, είναι ο εαυτό σας και ο τρόπος που διαπραγματεύεστε τα “θέλω” τα δίκια και της επιθυμίες σας.

Ταύρος

Μπορεί να επιθυμείτε διακαώς τη σταθερότητα στη ζωή σας, να ξέρετε από την αρχή σε ποιους άξονες θα κινείται η καθημερινότητά σας, να γνωρίζετε τι να περιμένετε από όλους όσους βασίζεστε αλλά αυτή είναι μία εποχή που έχει παρέλθει για όλους και περισσότερο για σας. Οι συνθήκες σας βεβαιώνουν, ότι τα ξαφνικά και τα αναπάντεχα γεγονότα, θα διαδέχονται το ένα το άλλο με απίστευτη συχνότητα. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι ήδη θα έπρεπε να βρίσκεστε σε εγρήγορση, με σωστά αντανακλαστικά και να ελίσσεστε, όταν σας βρίσκουν τα δύσκολα. Οι αλλαγές θα συνεχίσουν, προκαλέστε τις.

Δίδυμοι

Μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία σας ανοίγετε, όπου όπως όλα δείχνουν εάν ασχοληθείτε πιο συνειδητά, θα έχει θετική εξέλιξη για σας. Κάποιοι “κρυφοί” ίσως, σύμμαχοί σας, θα σας προωθήσουν αφού έχετε ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Καλό όμως θα ήταν, τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν να αποφύγετε να τους κατονομάσετε στον κύκλο σας. Καλύτερα τη συμμαχία αυτή, να την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Η αλήθεια είναι, ότι το επόμενο διάστημα σας περιμένει πολλή δουλειά, που θα χρειαστεί εκτός από το να είστε προσεκτικοί, να είστε και πειθαρχημένοι στα νέα δεδομένα.

Καρκίνος

Ξεκινάει μία περίοδος για σας, η οποία έχει να σας δώσει πολλά από αυτά που έχετε προσπαθήσει να δρομολογήσετε στη ζωή σας. Από τώρα, θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της αποτελεσματικότητας των αποφάσεων που πήρατε το προηγούμενο διάστημα και να αποδίδουν οι κινήσεις που κάνατε και σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Ήδη λογικά θα πρέπει να έχετε βγάλει από τη, καθημερινότητά σας ανθρώπους που είχαν απέναντί σας τοξική συμπεριφορά, ή φάνηκαν λίγοι στις υποσχέσεις που σας έδωσαν, μιας και δεν τις τήρησαν. Η εποχή των δεύτερων ευκαιριών προς αυτούς έχει παρέλθει.

Λέων

Είτε γιατί ήδη αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι, είτε γιατί η καθημερινότητά σας εξελίσσεται μετ εμποδίων, σήμερα ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα κεφάλι γεμάτο σκέψεις. Είναι λογικό κατόπιν αυτού, να θέλετε να μείνετε μόνοι, για να σκεφτείτε το πως θα κινηθείτε από εδώ και στο εξής. Προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά στις προτεραιότητές σας, αφού ούτως ή άλλως, δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζεμένα. Παράλληλα από εδώ και στο εξής, κοιτάξτε και λίγο τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Πιθανόν σε κάποιους να δώσατε αξία που δεν έχουν και σε κάποιους άλλους να μην τους δώσατε την εμπιστοσύνη που θα έπρεπε.

Παρθένος

Όσο κι αν σας ακούγεται παράφωνο να σας λένε ότι είστε από τα πιο τυχερά πλάσματα της περιόδου αυτής, η αλήθεια είναι ότι τώρα, μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλους σχεδόν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αρχικά, κάποιες σχέσεις που στο παρελθόν είχανε διαταραχτεί, εξομαλύνονται. Ξαφνικές συμπτώσεις μπορούν να σας βγουν και σε καλό, ενώ θέματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, θα έχουν απρόβλεπτα θετικές εξελίξεις.  Μπορεί να σας περιμένει πολλή δουλειά, όμως θα αποδώσει τους καρπούς εκείνους που θα σας ικανοποιήσουν σε κάθε περίπτωση.

Ζυγός

Κάπου εδώ τελειώσανε τα ψέμματα, αφού θα χρειαστεί πολύ σοβαρά να τελειώνετε με καταστάσεις τοξικές που εμποδίζουν την εξέλιξη της ζωής σας. Είτε αυτές είναι διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, είτε χρέη που έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αναμονή. Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να εστιαστείτε στο πρακτικό μέρος της καθημερινότητάς σας και αν μπορείτε να στηρίζεστε περισσότερο στις δυνάμεις σας και λιγότερο σε εκείνους που πιστεύετε ότι είναι κοντά σας, ή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προθυμία που έχουν να σας κάνουν τα χατίρια. Το τελευταίο χρειάζεται να το προσέξετε ιδιαίτερα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/8/2020), σίγουρα οι εξελίξεις των όσων συμβαίνουν γύρω σας αλλά και γενικότερα σε κοσμικό επίπεδο, δε σας βοηθούν να καταλάβετε, που υπάρχουν οι δυνατότητες να αναπτύξετε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας, όπως ο επαγγελματικός ή οικονομικός. Όμως τώρα όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ξεκινάει για σας μία πολύ παραγωγική περίοδος, όπου θα μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους να συνεργαστείτε, να διευρύνετε τον φιλικό κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο, να κάνετε επαφές με τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις, που θα έχουν να σας προτείνουν θέματα που κατέχετε για να ασχοληθείτε.

Τοξότης

Μπορεί στο χώρο που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, να σας χρεώσουν με περισσότερα καθήκοντα ευθύνες ή αρμοδιότητες, μπορεί όλο αυτό να έχει κόπο και κούραση, μειωμένο χρόνο αλλά και άγχος, όμως μέσα από εκεί να αναδειχθείτε και θα πάρετε στο μέλλον μια καλύτερη θέση με ασφαλώς καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και οικονομικών απολαβών. Ακόμα και αν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε στη διαδικασία επαγγελματικού ψαξίματος, τώρα θα έχετε προτάσεις, πολύ καλύτερες από τις αναμενόμενες. Από τώρα και στο εξής, ενεργοποιείστε, σηκώνετε τα μανίκια και δείχνετε εκεί που χρειάζεται την αξία σας.

Αιγόκερως

Ακόμα και εσείς που σπάνια εγκαταλείπετε το σπίτι και τον τόπο διαμονής που συνήθως μεγαλώσατε ή ζείτε χρόνια, ίσως να σας περάσει η ιδέα από το μυαλό, να αλλάξετε σπίτι, τόπο διαμονής ακόμα και χώρα. Όσο κι αν είστε σπιτόγατοι, τα φτερά σας είναι ανθεκτικά και φτιαγμένα για μεγάλες πτήσεις. Είστε από τους λίγους ζωδιακούς χαρακτήρες, που μπορούν να φτάσουν και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, όσο και αν η εποχή αυτή, είναι δύσκολοι. Οραματιστείτε τα, γράψτε τα ένα ένα σε ένα κομμάτι χαρτί. Φερθείτε στον εαυτό σας, σαν να έχουν ήδη γίνει. Μόνο έτσι θα τα κατακτήσετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/8/2020), τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν να περάσετε από την κρίση σας, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή πορεύεστε καθημερινά. Πρέπει να αναρωτηθείτε εάν σας είναι ωφέλιμοι, ή τελικά λειτουργούν σαν πέδη στην εξέλιξή σας. Χρειάζεται να ψάξετε καινούργιους συμμάχους ή συνεργάτες που να έχουν πιο φρέσκες αντιλήψεις, είτε στο εργασιακό σας αντικείμενο, είτε στις δεξιότητες που πρέπει να διαθέτουν για να προχωρήσετε μαζί. Ακόμα και οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις χρειάζεται να επανεξεταστούν κι αν κάποιες το προηγούμενο διάστημα διαταράχτηκαν για οποιοδήποτε λόγο αλλά αξίζουν, πρέπει να εξομαλυνθούν.

Ιχθύς

Θα έχετε καλά αποτελέσματα, εάν σπουδάζετε ή ψάχνετε ένα καινούργιο σπουδαστικό αντικείμενο αγαπητοί φίλοι, αφού την εποχή αυτή, θα μπορέσετε ακόμα και αν δεν ασχολήστε με τίποτα από τα παραπάνω, να ενισχύσετε τις γνώσεις σας. Επίσης οι ημέρες είναι κατάλληλες για συνεργασίες και επαφές με το εξωτερικό, ενώ εάν επαγγελματικά ασχολήστε με το διαδίκτυο, φαίνεται ότι παίρνετε μια προαγωγή, που κατ’ επέκταση θα έχει και οικονομικά οφέλη. Εκτός των παραπάνω, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και τον τρόπο από τη θέση τους, να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
3182020,