Όσα λατρεύει πάνω σου και δεν σου περνάνε καν απ’ το μυαλό!

19:46 30/8/2020 - Πηγή: iPop

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί κατά καιρούς τι του αρέσει πάνω σου και τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις στην τελική για να είσαι πιο ελκυστική. 

Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ξέρεις τι του αρέσει πάνω σου και πέφτεις στην παγίδα να έχεις ανασφάλεια. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να σου λύσουμε αυτή την απορία. Φυσικά και ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μπορεί να στον καθένα να αρέσουν διαφορετικά πράγματα πάνω σου, όμως μερικά δεν σου περνάνε καν απ’ το μυαλό κι ήρθε η στιγμή να τα μάθεις.

Τελικά τι του αρέσει πάνω σου;

Όταν γελάς 

Αγαπάει πολύ να σε βλέπει να γελάς από καρδιάς. Ξέρεις,

αυτό το γέλιο που βγαίνει από μέσα σου και σε κάνει ακόμα πιο όμορφη, όσο κι αν είσαι.

Unsplash/Jeryd Gillum

Όταν είσαι ευτυχισμένη 

Όταν λάμπεις από ευτυχία κι είσαι στις καλές σου μέρες αυτό βγαίνει προς τα έξω, ακτινοβολείς, πώς να το κάνουμε;! Όταν χαίρεσαι χαίρεται κι αυτός γιατί είσαι πραγματικά καλά. Άσε που δεν γκρινιάζεις κιόλας.

Τα μηνύματά του θα σου πουν τελικά εάν του αρέσεις! 

Όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου 

Μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα να σε βλέπει με τις πιτζάμες και άβαφη, όμως είναι ακόμα πιο ωραίο να ξέρει και να σε βλέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Με άλλα λόγια όταν ετοιμάζεσαι για να βγεις… μαζί του! Αφιερώνεις χρόνο έμμεσα και για τον ίδιο κι είναι κάτι που του αρέσει.

Pexels

Όταν τους κάνεις κοπλιμέντα 

Και σε ποιον δεν αρέσουν στην τελική τα κοπλιμέντα;! Ειδικά αν του κάνεις που και που κανένα για τη δουλειά του ή την εξωτερική του εμφάνιση, το λατρεύει.

Γλώσσα του σώματος 

Και για να περάσουμε και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, γιατί ίσως αυτό περιμένεις να διαβάσεις περισσότερο, ναι, ο σύντροφός σου λατρεύει τα μάτια σου, τη φωνή σου, τα μαλλιά σου, το σώμα σου, το δέρμα σου, όλα αυτά μάλλον τα ξέρεις σε γενικές γραμμές, όμως να, είναι και κάτι ακόμα. Η γλώσσα του σώματος είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και φανερώνει πολλά για σένα. Ο τρόπος που του χαμογελάς, που κάθεσαι δίπλα του, που τον αγγίζεις όλα αυτά του αρέσουν και πολύ μάλιστα και η αλήθεια είναι πως πρέπει να τους δίνεις λίγη παραπάνω σημασία που και που.

Pexels

Α! Και φυσικά του αρέσει το περπάτημά σου, όταν είναι χαλαρό, ελαφρύ και αέρινο και δείχνει σιγουριά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

10 μηνύματα που στέλνει ένας άνδρας μόνο αν είναι ερωτευμένος!

Photo: iStock

Το άρθρο Όσα λατρεύει πάνω σου και δεν σου περνάνε καν απ’ το μυαλό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα