Ένα video που θα σε κάνει να αναρωτηθείς “Ποιος είσαι”;

15:04 30/8/2020 - Πηγή: iPop

Είναι κάποιες φορές στη ζωή που τα πάντα φαίνεται να είναι εναντίον σου. Ξεκινάει ξαφνικά μία σειρά από αναποδιές μικρές ή και μεγάλες που σε κάνουν να εστιάζεις τόσο πολύ σε όλα αυτά που πάνε άσχημα ώστε σε κάνουν να ξεχνάς τελικά όλα αυτά για τα οποία είσαι τυχερή! Αυτές τις στιγμές, κάνε μία παύση, πάρε μία ανάσα και σκέψου ποιος είσαι!

Έχεις αναρωτηθεί ποιος είσαι;

Οι δημιουργοί του video “The gift” επέστρεψαν με ένα ακόμα που θα σε κάνει να αναρωτηθείς για όλα όσα έχεις επιτύχει στη ζωή σου και για όσα θα ήθελες να κάνεις αλλά

ίσως να τα έχεις ξεχάσει.

Τελικά πόσες φορές έχεις σταθεί τυχερή και δεν έχεις κάτσει για μισό λεπτό να νιώσεις ευγνωμοσύνη γι’ αυτό; Έχεις αναλογιστεί τη σειρά των γεγονότων που σε έχουν κάνει αυτό που είσαι σήμερα; Τα άτομα που έχουν μπει και έχουν βγει από τη ζωή σου όμως όλα κάτι έχουν αφήσει και κάτι έχουν πάρει από εσένα.

Η τύχη θέλει κι εκείνη τη δική σου βοήθεια καμιά φορά και αντίστοιχα όταν αισθάνεσαι ότι σε έχει εγκαταλείψει ίσως απλά θέλει να κάνεις κι εσύ μία ενδοσκόπηση μέσα σου και να δεις τι φταίει. Κάποιες φορές φταίμε και εμείς. Είναι το γνωστό ρητό που λέει ότι κοιτάς για μεγάλο χρονικό διάστημα την πόρτα που έκλεισε που ξεχνάς να δεις εκείνη που έχει ανοίξει δίπλα σου.

Στη ζωή πρέπει να τολμάς, πρέπει να αφήνεσαι στη ροή του ποταμού γιατί κι αυτό κάπου θα σε πάει ακόμα κι αν χτυπήσεις το πόδι σου σε κάποια πέτρα στην πορεία ή αν το χτυπήσεις κατ’ εξακολούθηση σε πολλές πέτρες.. Μη ξεχνάς πως όποιος γνωρίζεις έχει τη δική του ιστορία που δεν είναι ποτέ στολισμένη μόνο με λουλούδια αλλά και με γαϊδουράγκαθα. Και σε αυτό το σημείο θα σου πω ότι και το γαϊδουράγκαθο έχει την ομορφιά του παρά τα αγκάθια του!

Δες το παρακάτω video και πάρε το χρόνο να σκεφτείς “Ποιος είσαι;”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Προτιμάς καφέ ή τσάι; Η απάντησή σου καθορίζει το ποιος είσαι!

Το άρθρο Ένα video που θα σε κάνει να αναρωτηθείς “Ποιος είσαι”; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα