Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/10/2019)

09:13 3/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/10/2019):Κριός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα εφαρμόσιμα  λύσεις στις  οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) που σας απασχολούν εδώ και  καιρό. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα τραβήξετε  κοντά σας σαν το μαγνήτη άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ταύρος

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επιτέλους να δείτε  ξεκάθαρα τις προσωπικές και επαγγελματικές σας  σχέσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι από την μια πλευρά να προχωρήσετε σε μια εκ βαθέων  εξομολόγηση στον / στην σύντροφο σας, και από την άλλη πλευρά να υπάρξουν στιγμές όπου θα γίνετε ειρωνικοί και καυστικοί. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω.

Δίδυμοι

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους απέναντι στους συναδέλφους σας, με αποτέλεσμα να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και να αποφεύγετε όσο γίνεται να αποκαλύπτετε τα σχέδια και τις προθέσεις σας. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Καρκίνους και αυτό γιατί σήμερα ξεκινά μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η  είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας με ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο μαγνητικός σας λόγος και η γοητευτική παρουσία σας θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σας. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Λέων

Το πόσο δυναμικοί και αποτελεσματικοί είστε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Αφού δεν θα διστάσετε να ασχοληθείτε  με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας . Αφορμή για αυτό θα είναι η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, ο οποίος θα σας ωθήσει να  εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν, ενώ θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Παρθένος

Η ανάγκη σας να νιώσετε οικεία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα πολύ έντονη. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ο λόγος σας θα είναι ιδιαίτερα εκφραστικός ενώ θα έχετε την ευκαιρία να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις απόψεις  σας με ιδιαίτερη ευκολία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που τα σχόλια σας θα είναι βιτριολικά. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω.

Ζυγός

Με ανανεωμένη διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Ο Ερμής αφού ολοκλήρωσε για φέτος  το ταξίδι του στο ζώδιο σας, κάνει τη είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια της  παραμονής του βασική σας προτεραιότητα θα είναι να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στον /στην ερωτική σας σύντροφο την πιο κτητική σας πλευρά. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Σκορπιός

Η λέξη πραγματώνω, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα θα πάρει σχήμα και μορφή. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η κρίση σας και ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράζετε τις σκέψεις σας θα είναι μοναδικός, ενώ η ικανότητα σας να ελέγχετε τα συναισθήματα σας θα σας βοηθήσει να μαγέψετε τους συνομιλητές σας και να ξεγλιστρήσετε από τις πιο άβολες καταστάσεις. Επίσης σήμερα,  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα καταφέρετε να αντιληφθείτε ενστικτωδώς τις προθέσεις των συνομιλητών σας. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αιγόκερως

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθεί η κοινωνική σας ζωή. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει  μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας για εσάς τους Αιγόκερους . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την δυνατότητα να εστιάσετε την προσοχή σας στην συμπεριφορά των ατόμων που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, και να εντοπίσετε τις πραγματικές τους προθέσεις πίσω από τα χαμόγελα. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας.

Υδροχόος

Με καλή διάθεση και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για την καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες  στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας. Επίσης σήμερα,  ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ιχθείς

Με τους καλύτερους οιωνούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες.  Και αυτό γιατί, μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Ιχθύες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα