Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2021)

08:47 2/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/9/2021),

η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας .Κάποιοι προσέχετε την υγεία σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε και πάλι επικοινωνία με το περιβάλλον σας και κάποιοι ίσως λύσετε κάποιες διαφωνίες σας. Προς το βράδυ ίσως συναντήσετε φίλους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ενώ ίσως καταφέρετε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό και διαχείριση. Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε βλάβες στο σπίτι και κάποιες υποσχέσεις σε θέματα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους αλλά και κάποιοι από εσάς θα έχετε ξαφνική βοήθεια στους στόχους σας. Ωστόσο αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες σήμερα και να ανταλλάξετε υποσχέσεις.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε ανάγκη και σήμερα να μείνετε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε ωστόσο κάποιοι ίσως να διαχειριστείτε θέματα επαγγελματικά με πιο θετικό τρόπο ενώ ίσως να έχετε και μια μυστική βοήθεια σε επαγγελματικά θέματα .Ωστόσο κάποιοι προσέχετε την οικονομική σας διαχείριση σήμερα.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους αλλά να έχετε και κάποια οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη σε στόχους σας από την οικογένειά σας. Ωστόσο κάποιοι μην εμπιστευτείτε υποσχέσεις και σημαντικές συνεργασίες σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και θα κουραστείτε κάπως στην επαγγελματική σας ζωή ωστόσο θα διαχειριστείτε θετικά τα οικονομικά σας και θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/9/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε θέματα σπιτιού νομικά ή ένα εξοχικό σας αλλά ίσως κάποιοι να έχετε και επίλυση σε θέματα με κάποιον συνεργάτη σας. Θα έχετε κάποια μυστική οικονομική βοήθεια ωστόσο προσέχετε πώς θα διαχειριστείτε κάποιους στόχους σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με οικονομικά θέματα της οικογένειάς σας ωστόσο ίσως να έχετε και ξαφνικά  έσοδα από την εργασία σας. Ωστόσο κάποιοι αποφύγετε να εμπιστευτείτε πληροφορίες ή υποσχέσεις στην εργασία σας καθώς και κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με άτομα της οικογένειάς σας αλλά και με συνεργάτες που ίσως σας δώσουν ευχάριστα νέα. Ωστόσο κάποιοι αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες σήμερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις αλλά να επιλύσετε κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να είχατε το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο δώστε προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση .

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και τη δημιουργικότητά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια ευχάριστα νέα. Θα τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ωστόσο αποφύγετε να εμπιστευτείτε υποσχέσεις και νέες συνεργασίες σήμερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα