Τελικά η Meghan Markle έκανε bullying στο προσωπικό του παλατιού; Οι κατηγορίες και οι διαψεύσεις

20:01 1/9/2021 - Πηγή: iPop

Η υπόθεση του bullying από την Meghan Markle προς το προσωπικό του παλατιού ήρθε για άλλη μια φορά στο φως. Πρόκειται για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Δούκισσα του Σάσεξ να επιδεικνύει ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενους του παλατιού πριν την εγκατάλειψη των βασιλικών της καθηκόντων.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει νομική αντεπίθεση κατά της Meghan και του Harry

Οι εξελίξεις στην ιστορία του bullying από την Meghan Markle
προς το προσωπικό του παλατιού

Τον Μάρτιο του 2021, οι Times δημοσίευσαν ισχυρισμούς που ήθελαν την Meghan Markle να είχε “εκφοβίσει” αρκετά μέλη του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου ενός email που είχε γράψει ο πρώην γραμματέας επικοινωνίας του Sussex Jason Knauf το 2018.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της Meghan Markle και της Kate Middletton;

Το mail έγραφε : “Η αντιμετώπιση της ήταν εντελώς απαράδεκτη. Η δούκισσα φαίνεται ότι σκοπεύει να έχει πάντα κάποιον στο στόχαστρό της. Την εκφοβίζει και προσπαθεί να την υπονομεύσει. Εμείς είχαμε πολλές αναφορές από άτομα που είδαν την απαράδεκτη συμπεριφορά της δούκισσας απέναντι της”. Οι Times υποστήριξαν επίσης ότι “ο πρίγκιπας Harry παρακάλεσε τον Jason Knauf να μην αναφέρει το περιστατικό”.

Μετά τη δημοσίευση της ιστορίας των Times, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει τους ισχυρισμούς για εκφοβισμό. “Η Βασιλική Οικογένεια εφαρμόζει μια πολιτική αξιοπρέπειας στην εργασία εδώ και πολλά χρόνια και δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί τον εκφοβισμό ή την παρενόχληση στο χώρο εργασίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παλατιού.

Οι Σάσεξ είχαν χαρακτηρίσει τις κατηγορίες “μια υπολογισμένη εκστρατεία δυσφήμισης βασισμένη σε παραπλανητική και επιβλαβής παραπληροφόρηση με στόχο την δυσφημιστική απεικόνιση της Δούκισσας του Σάσεξ”.

Ωστόσο, οι δύο υπάλληλοι του παλατιού του Μπάκιγχαμ που κατηγόρησαν τη Meghan Markle για εκφοβισμό, αναίρεσαν τους ισχυρισμούς τους. Οι βασιλικοί δημοσιογράφοι Omid Scobie και Carolyn Durand ισχυρίστηκαν στον επίλογο της πρόσφατης βιογραφίας τους “Finding Freedom” ότι “μετά την δημοσιοποίηση της επίσημης καταγγελίας από τον πρώην γραμματέα επικοινωνίας του Δούκα και Δούκισσας του Σάσεξ, Jason Knauf, δύο από τα άτομα που αναφέρονται στο email ζήτησαν να καταργηθούν οι καταγγελίες που έγιναν στο HR σχετικά με τις εμπειρίες τους με τη Meghan”.

Ταυτόχρονα, στην βιογραφία η φίλη της Markle, Janina Gavankar, δήλωσε: “Γνωρίζω τη Meghan εδώ και 17 χρόνια και βλέπω τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους γύρω της και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, και μπορώ να πω δεν είναι άνθρωπος που κάνει bulling”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τελικά η Meghan Markle έκανε bullying στο προσωπικό του παλατιού; Οι κατηγορίες και οι διαψεύσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελικά, Meghan Markle,telika, Meghan Markle