5 ιδέες για να διακοσμήσεις το γκρι μπάνιο σου για κάθε είδους design!

17:46 1/9/2021 - Πηγή: iPop

Το γκρι χρώμα είναι διαχρονικό, κλασικό, κομψό και εκπέμπει μια ηρεμία και γαλήνη. Αν αναζητάς τρόπους να διακοσμήσεις το μπάνιο σου, τα γκρι αντικείμενα σίγουρα θα το απογειώσουν. Είτε έχεις σκοπό να παίξεις μονόχρωμα, είτε να το συνδυάσεις με κάποιο άλλο χρώμα, όπως το λευκό και το μπλε, είναι μια επιλογή που θα σε αποζημιώσει. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας γκρι

μπάνια ώστε να πάρεις ιδέες και να αναδείξεις την δυναμική του γκρι χρώματος.

Διακόσμηση μπάνιου: Έξυπνες ιδέες για να το απογειώσεις!Καθρέφτες και γκρι μοτίβα

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να παίξεις με καθρέφτες και γκρι ταπετσαρίες. Μια ταπετσαρία με γκρι μοτίβα κι ένας μεγάλος καθρέφτης στο μπάνιο αποδεικνύει ότι το γκρι μπορεί να είναι δυναμικό όταν χρησιμοποιείται σωστά. Το βάθος που δημιουργείται από τον τοίχο με τα σχέδια και η αντανάκλαση του καθρέφτη δίνει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Ιδέες για να διακοσμήσεις το μπάνιο σου εύκολα και γρήγορα

Λίγες μπλε πινελιές

Αν αναζητάς κάτι με πιο φωτεινή αύρα οι βαθιές μπλε πινελιές είναι εξαιρετικές για να βρεις την κατάλληλη ισορροπία. Το μπλε μιας κομψής μπανιέρας έρχεται και δένει τέλεια με το γκρι χρώμα του τοίχου, προσθέτοντας μια βαθύτερη αξία στον φυσικά φωτισμένο χώρο.

Stephen Kent JohnsonΠαίξε με το χρυσό

Αυτό το μπάνιο με βυζαντινή έμπνευση εκπέμπει μια vintage και παριζιάνικη ατμόσφαιρα. Ο πολυτελής χρυσός πολυέλαιος και γενικότερα τα χρυσά αντικείμενα που ξεπροβάλλουν μέσα από τα γκρι χρώματα προσθέτουν μια glam νότα στον χώρο.

William Waldron

Μεταμόρφωσε το μπάνιο σου σε spa! Φτιάξε μόνη σου bath bombs που αφρίζουν

Λίγο κόκκινο;

Αν το μονόχρωμο μπάνιο σου φαίνεται βαρετό, μπορείς να προσθέσεις λίγη τσαχπινιά με το κόκκινο. Αν συνδυάσεις το γκρι με το κόκκινο το μπάνιο σου θα αποκτήσει απευθείας μια πιο pop διάθεση και ο χώρος θα φωτίσει αμέσως!

Getty

Το οικονομικό συστατικό που θα εξαφανίσει τα άλατα απ’ το μπάνιο σου στο άψε σβήσε

Φέρε στη ζωή σου το graffiti

Ναι καλά άκουσες! Τα graffiti είναι μια έξυπνη λύση και πάρα πολύ στη μόδα! Μπορεί το μπάνιο σου να σταματήσει να είναι πια βαρετό, αν προσθέσεις λίγα καλόγουστα graffiti. Οι σχεδιαστές Kevin Roberts και Timothy Haynes συνδύασαν μια γυαλισμένη μαρμάρινη μπανιέρα με έναν καθρέφτη στολισμένο από graffiti sto γκρι μπάνιο τους! Πόσο πιο κουλ;

Simon Upton

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 ιδέες για να διακοσμήσεις το γκρι μπάνιο σου για κάθε είδους design! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα