Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2020)

10:41 28/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/10/2020), η Σελήνη τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι

μέχρι και τις 11.00 το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Ιχθύες και καλύτερα θα ήταν αυτές τις ώρες να μείνετε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε.. από εκεί και μετά η Σελήνη θα μπει στον Κριό και αμέσως θα κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη που θα σας δημιουργήσει κάποια ένταση αφού θα πρέπει να ισορροπήσετε μεταξύ της ανάγκης σας να μείνετε μόνοι και των συνεργατών σας που ίσως σας απασχολήσουν με θέματα οικονομικά..

Ταύρος

Από το πρωί μέχρι τις 11/00 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα ήταν να μείνετε ήρεμοι και να ονειρευτείτε τους στόχους σας.. Η Σελήνη στον Κριό από κει και μετά μπορεί να σας φέρει κάποια εσωτερική ένταση αλλά θα θέλετε να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε κάτι που θα έρθει σε σύγκρουση με την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και κάποια εργασιακά ..

Δίδυμοι

Τις πρώτες πρωινές ώρες καλύτερα θα ήταν να μην ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας με το κενό πορείας της Σελήνης στους Ιχθύες μέχρι τις 11/00.. Από κει και πέρα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα είστε πιο δραστήριοι στο να συναντήσετε φίλους και να μην μείνετε μόνοι…

Καρκίνος

Το πρωί με τη Σελήνη κενό πορείας στους Ιχθύες μπορεί να θελήσετε να διαβάσετε για να ξεφύγετε λίγο από την πραγματικότητα… Αργότερα ίσως σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά που ίσως σας πιέσουν και σας δημιουργήσουν ένταση αφού θα θέλετε να ησυχάσετε στο σπίτι σας σήμερα..

Λέων

Αφήστε κάποιες σκέψεις για τα οικονομικά σας τις πρώτες πρωινές ώρες  με τη Σελήνη σε κενό πορείας στους Ιχθύες.. Αργότερα με τη Σελήνη στον Κριό μπορείτε να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα  ή να ασχοληθείτε με ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε..

Παρθένος

Τις πρώτες πρωινές ώρες με τη Σελήνη κενό πορείας στους Ιχθύες καλύτερα θα ήταν να μείνετε ήρεμοι και να οραματιστείτε κάποιες συνεργασίες που θα θέλατε να κάνετε.. Με τη σελήνη στον Κριό αργότερα μπορεί να νιώσετε λίγο εκνευρισμένοι με κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν..

Ζυγός

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα σε κενό πορείας καλύτερα θα ήταν να μην σκεφτείτε υποχρεώσεις αλλά να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε τρόπους που θα σας ηρεμήσουν.. Μετά τις 11/00 με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να θελήσετε να λύσετε θέματα με συνεργάτες με γνώμονα να νιώσετε καλύτερα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/10/2020), Το πρωί καλό θα ήταν να μην κάνετε συζητήσεις και με τη Σελήνη κενό πορείας στους Ιχθύες καλύτερα θα ήταν να ακούσετε λίγο μουσική και να ηρεμήσετε.. Μετά τις 11/00 θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας κάτι που μπορεί να έρθει σε σύγκρουση για την ανάγκη σας για ηρεμία και απομόνωση..

Τοξότης

Το πρωί με τη Σελήνη κενό πορείας μέχρι τις 11/00 μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας αλλά να κοιμηθείτε και μέχρι πιο αργά.. αργότερα ίσως θελήσετε να διασκεδάσετε με φίλους αλλά να συναντήσετε και  κάποιους γνωστούς σας που είχατε καιρό να δείτε..

Αιγόκερως

Το πρωί μπορεί να μείνετε ήρεμοι και να επικοινωνήσετε μέσω της τέχνης ,να γράψετε ή να διαβάσετε.. Μετά τις 11/00 με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να θελήσετε να δείτε άτομα της οικογένειάς σας αλλά να είστε και λίγο αγχωμένοι αφού θα θέλετε να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε..

Υδροχόος

Το πρωί με τη Σελήνη κενό πορείας στους Ιχθύες μπορεί να είσαστε λίγο πιο νωθροί αλλά και μπορεί να έχετε πιο βαριά ψυχολογία κάτι που θα πρέπει να ξεπεράσετε.. Με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να κάνετε κάποιες βόλτα στο κοντινό σας περιβάλλον αλλά στην αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να έχετε την ανάγκη να φύγετε και πιο μακριά..

Ιχθύς

Το πρωί καλύτερα θα ήταν να μείνετε ήρεμοι στον δικό σας κόσμο και να χαλαρώσετε με τη Σελήνη κενό πορείας στο ζώδιό σας.. Αργότερα μπορεί να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ή να θέλετε να διασκεδάσετε αλλά να σκέφτεστε τα έξοδα..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα