Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/12/2022)

09:07 27/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/12/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την ανάγκη

να απομονωθείτε και να μείνετε σπίτι σας με την οικογένειάς σας για να ηρεμήσετε. Ωστόσο θα βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο και στους Ιχθύς από το πρωί και μπορεί να θελήσετε να επικοινωνήσετε με κάποιους φίλους ώστε να κανονίσετε κάποια συνάντηση το βράδυ.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν μέσα στην εργασία σας ενώ ίσως να έχετε βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε να σκεφτείτε νέες ιδέες αλλά θα έχετε και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν σε θέματα οικονομικά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που δεν τα έχετε υπολογίσει αλλά θα έχετε λύσεις και βοήθεια από συνεργάτες και φίλους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς από το πρωί και θα ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες ενώ θα χειριστείτε ευνοϊκά το γεμάτο πρόγραμμα σας, επικοινωνίες, συμφωνίες και δρομολόγια.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί και μετά θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 6ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε σε ένα επίπεδο καθημερινότητας για να μπορέσετε να εξετάσετε όλες τις πιθανές λύσεις που μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικά του σπιτιού.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο από το πρωί και μπορεί να έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση και να βρείτε τρόπους ώστε να επικοινωνήσετε με συνεργάτες και με αγαπημένα σας άτομα που είχατε απομακρυνθεί.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί και τον 4ο σας οίκο μπορεί να σας κάνει πιο νωχελικούς με την ανάγκη να παραμείνετε σπίτι σας. Ωστόσο θα μπορέσετε προς το βράδυ να έχετε επιτυχία σε οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς από το πρωί και 3ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες με συνεργάτες σας και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε κάποιες οικονομικές σας ανασφάλειες.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο από το πρωί και ίσως σήμερα να ευνοηθείτε σε θέματα οικονομικά αλλά και σε συναντήσεις και συμφωνίες που θα σας ευνοήσουν στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από το πρωί σήμερα και θα είστε πιο έντονα συναισθηματικοί και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια προσωπικά σας σχέδια ωστόσο μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική επικοινωνία με κάποιο φίλο από το παρελθόν ή με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα