Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2020)

08:01 26/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (26/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/6/2020), στα πλαίσια της ανασυγκρότησης της ζωής σας,

ίσως κάποιοι από εσάς να σκέφτεστε το διάστημα αυτό να αλλάξετε σπίτι πόλη ακόμα και επάγγελμα. Να το κάνετε, ακόμα και αν στην παρούσα φάση της καθημερινότητάς σας, και με τη ρευστότητα που υπάρχει, πιθανόν να σας αποθαρρύνει να κάνετε το επόμενο βήμα που θα σας πάει μπροστά. Τα πάντα γύρω σας ζητούν επίμονα να αλλάξετε ρότα. Να φύγετε από το προηγούμενο μοντέλο ζωής, που ότι ήταν να σας δώσει σας το έδωσε. Κοιτάξτε μπροστά και μόνο μπροστά.

Ταύρος

Την έναρξη ή τη λήξη κάποιας σχέσης που συναισθηματικά σας ζορίζει να το αντιμετωπίσετε ευθέως το θέμα, θα σας απασχολήσει από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να είναι μία συνεργασία που σκέπτεστε να προχωρήσετε, ή μία συνεργασία που τελικά δε σας ωφελεί αλλά σας κοστίζει και πιθανόν όσο τη διατηρείτε να βγαίνετε ζημιωμένοι. Περίοδος σημαντικών αποφάσεων χαρακτηρίζεται αυτή που διάγετε και αρκετών προβληματισμών. Πρέπει όμως να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε.

Δίδυμοι

Ένα θέμα που σας απασχολούσε καιρό και περιμένατε να δείτε την εξέλιξή του, επιτέλους τακτοποιείται, αφού πήγαινε πιο πριν, από αναβολή σε αναβολή. Πράγμα που θα σας γεμίσει αισιοδοξία, θα μετριάσει κατά πολύ τα άγχη σας και θα σας απαλλάξει από την παρουσία ορισμένων ανθρώπων που σας πίεζαν σχετικά με την υπόθεση αυτή. Από εδώ και στο εξής, φροντίστε να μην παίρνετε ρίσκα και δεσμεύσεις, που δεν θα είστε σίγουροι ότι σε βάθος χρόνου θα μπορείτε να τις καλύψετε.

Καρκίνος

Βελτιώστε το μοντέλο του εαυτού σας, όπως και αν το εννοείτε, γιατί θα είναι το διαβατήριό σας για το μέλλον. Αλλάξτε τη γνώμη που έχουν μερικοί ανθρώπου για εσάς, ότι είστε μόνο ευαίσθητοι και κλαψιάρηδες, αφού στα φυσικά σας τάλαντα ανήκει και ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα. Πάρτε πολύ σοβαρά τη δική σας κρίση και μην επιτρέπετε σε εκείνους που γνωρίζουν τα κουμπιά σας να παίζουν με την ψυχολογία σας. Κοιτάξτε μπροστά και αποδεχτείτε τις προκλήσεις. Θέστε στόχους και καινούργια όνειρα. Ο μόνος που μπορεί να σας εμποδίσει είναι ο εαυτό σας.

Λέων

Επειδή το τελευταίο διάστημα πιέζεστε επαγγελματικά, ή οικονομικά, ενώ το κλίμα γύρω σας μοιάζει να είναι τεταμένο, πολλές φορές το νευρικό σας σύστημα ταράζεται με αποτέλεσμα να αντιδράτε απότομα. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους, με φίλους ή συνεργάτες. Ενώ μη δίνετε σημασία σε εκείνους που σας βλέπουν ανταγωνιστικά, αφού να σας φτάσουν σε ικανότητες δεν πρόκειται. Οπότε δεν έχετε να φοβηθείτε για τη θέση ή το πόστο που κατέχετε στους χώρους που δραστηριοποιείστε.

Παρθένος

Επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό ή που διαμένουν ή εργάζονται από μακριά, θα έχετε τις ημέρες που ακολουθούν. Δεν αποκλείεται εάν η φύση της εργασία σας είναι τέτοια, να σας μετακινήσουν για ένα διάστημα σε μία άλλη περιοχή, που επιχειρεί τη εταιρία σας για παράδειγμα. Ως από μηχανής θεός, ακόμα και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα εργασιακά και εισοδηματικά σας δεδομένα, κάποιος γνωστός σας θα σας κάνει μία super πρόταση να δοκιμάσετε την επαγγελματική σας τύχη σε άλλο τομέα από αυτόν που εργάζεστε.

Ζυγός

Καταλαβαίνετε το διάστημα αυτό, ύστερα από τις ανατροπές που έχουν συμβεί, σε εργασιακό ή προσωπικό επίπεδο, ότι χρειάζεται να επανεξετάσετε τις προοπτικές που υπάρχουν στο κατά πόσο αποδίδουν και σας ικανοποιούν ή σας κάνουν να αισθάνεστε καθηλωμένοι, οικονομικά ή επαγγελματικά. Οι καιροί ζητούν από εσάς να αλλάξετε αν χρειαστεί εργασιακό αντικείμενο, να μην κολλήσετε στα ίδια και στα όμοια που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν πλέον επαγγελματική ή άλλη εξέλιξη.

Σκορπιός

Στην περίπτωση που θα θελήσετε να επιχειρήσετε να κατακτήσετε έναν νέο στόχο ή μια επαγγελματική προοπτική, θα βρείτε ανθρώπους να σταθούν στο πλάι σας και να σας βοηθήσουν. Αρκεί να δείξετε αποφασιστικότητα και να μην αποθαρρυνθείτε εάν κάτι στην αρχή, δεν πάει με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε. Το θέμα είναι να μη βολευτείτε σε ότι ήδη έχετε εξασφαλίσει για να έχετε μία σταθερή ροή στην καθημερινότητά σας, γιατί σύντομα θα διαπιστώσετε, ότι ουδέν μονιμότερον από του παρόντος.

Τοξότης

Υποστήριξη θα πάρετε από τον εργασιακό σας χώρο ή από ένα συγγενικό σας πρόσωπο κι έτσι θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας άγχωνε.  Από κει και πέρα, μην κάνετε άλλα οικονομικά ανοίγματα και μην ξοδεύετε τα κεφάλαιά σας σε άσκοπες καταναλωτικές αγορές που δεν χρειάζεστε, γιατί λίγο αργότερα θα χρειαστούν να γίνουν κάποια έκτακτα έξοδα, για ζημιές κυρίως μέσα στο χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικούς σας εξοπλισμού. Προσέχετε λοιπόν για να έχετε.

Αιγόκερως

Δεν είναι πάντα σίγουρες οι ειλικρινείς προθέσεις των άλλων απέναντί σας, ειδικά όταν σε επίπεδο συνεργασιών, υπάρχει χρήμα και μεικτά συμφέροντα. Πολύ προσεκτικοί να είστε το διάστημα αυτό στο τι σας λένε ή τι σας υπόσχονται, αφού μπορεί να το κάνουν μόνο και μόνο για να κερδίσουν εφήμερα τις εντυπώσεις σας. Από την άλλη μεριά, ίσως κι εσείς να μπείτε στη διαδικασία, μίας νέας συνεργασίας, μακριά από το εργασιακό σας αντικείμενο. Μέχρι να αναγνωρίσετε τι προοπτικές υπάρχουν, κρατήστε το κρυφό.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/6/2020), προσπαθήστε το διάστημα αυτό να επαναδιαπραγματευτείτε, μία σχέσης σας με ένα πρόσωπο που έχετε απομακρυνθεί ακόμα και για λόγους παρεξήγησης, αφού χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους, που σας έχουν αποδείξει ότι υπήρξαν σταθερές αξίες στη ζωή σας.  Άλλωστε το διάστημα αυτό, κάποια άλλα άτομα που θεωρούσατε φίλους ή καλούς συνεργάτες, σας έχουν δείξει ότι δεν υπήρξαν τόσο ειλικρινείς μαζί σας, από όσο πιστεύατε ότι ήταν. Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, θα μπορέσει να σπάσει τον πάγο μεταξύ σας.

Ιχθείς

Η αλήθεια είναι ότι έχετε ένα πρόγραμμα αρκετά φορτωμένο, με αποτέλεσμα να λείπετε συνεχώς από τους δικούς σας ανθρώπους και από την προσωπική σας ζωή. Το επόμενο διάστημα, θα χρειαστεί να συνδυάσετε καριέρα και επάγγελμα, ώστε να καταφέρετε να βρείτε χρόνο ελεύθερο για το σπίτι και για την οικογένειά σας.  Εάν το αμελήσετε θα χάσετε κομμάτια του εαυτού σας, την ηρεμία σας και τη θαλπωρή που δίνει ένα ζεστό σπιτικό και οι άνθρωποι που σας νοιάζονται και σας αγαπούν.  Παράλληλα υγεία και φυσική κατάσταση χρειάζονται την μέριμνά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik/rawpixel.com

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα