Θεραπείες για το δέρμα σου με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

17:29 25/6/2020 - Πηγή: iPop

Έχεις σημάδια, πόρους και σπυράκια στο πρόσωπό σου; Πειράζεις όλη την ώρα το πρόσωπό σου και δεν μπορείς να σταματήσεις; Σταμάτα το, το βλάπτεις! Αντί να ενοχλείς συνέχεια τα σημάδια σου, προτίμησε να φτιάξεις κάποιες θεραπείες για το δέρμα σου, σπιτικές, με υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου!

Μαγειρική σόδα, μέλι, καστανή ζάχαρη και πράσινο τσάι είναι φανταστικά υλικά για να βάλεις στο δέρμα σου και να το βοηθήσεις να ανακτήσει την χαμένη του λάμψη.

Θεραπείες για το δέρμα σου με υλικά που έχεις στην κουζίνα σουΜαγειρική σόδα και νερό

Δεν το περίμενες, αλλά η μαγειρική

σόδα είναι μια θεραπεία που μπορεί να κάνει πολύ καλό στο δέρμα. Λειτουργεί ως απολεπιστικό, απομακρύνοντας τη βρωμιά, το λάδι και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

Ανακάτεψε δύο κουταλιές μαγειρικής σόδας με δύο κουταλιές της σούπας νερό και άπλωσε το μείγμα στο δέρμα σου.

Στη συνέχεια ξέπλυνε με ζεστό νερό και μετά βάλε ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου. Επανάλαβε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

FreepikΚαστανή ζάχαρη, μέλι και χυμός λεμονιού

Τα παραπάνω συστατικά συνθέτουν μια αποτελεσματική θεραπεία προσώπου. Ανακάτεψε απλά μια κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη, δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και μια κουταλιά της σούπας μέλι.

Στη συνέχεια, άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου με κυκλικές κινήσεις. Ξέπλυνε καλά με νερό, βάλε ενυδατική και νιώσε το δέρμα σου πιο απαλό από ποτέ!

Πράσινο τσάι

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού είναι πολύ καλή για το δέρμα μας. Ωστόσο, εάν θέλεις να αποτρέψεις να εμφανιστούν σπυράκια, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν θεραπεία.

Κάνε μασάζ με πράσινο τσάι στο πρόσωπό σου για τρία λεπτά και μετά ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Pexels

Το πράσινο τσάι βοηθά στη μείωση της παραγωγής λαδιού στο δέρμα σου, γεγονός που κάνει τα σπυράκια να εξαφανίζονται πιο γρήγορα. Μια θαυματουργή θεραπεία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε και αυτό:

Τι θα γίνει αν αφήσεις τη μάσκα πολλή ώρα στο πρόσωπό σου;

Photo: Freepik

Το άρθρο Θεραπείες για το δέρμα σου με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα