Συνταγή για ντοματοκεφτέδες κατευθείαν από τη Σαντορίνη!

19:33 25/6/2020 - Πηγή: iPop

Οι ντοματοκεφτέδες είναι ένα συνοδευτικό που θα συναντήσεις κυρίως σε νησιά του Αιγαίου! Η δική μας συνταγή για ντοματοκεφτέδες έρχεται κατευθείαν από τη Σαντορίνη και δε θα σε απογοητεύσει. Είναι ένα φαγητό το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει και φίλους σου που μπορεί να είναι vegan. Σε κάθε περίπτωση δε μπορούν να λείπουν από ένα δείπνο ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι και οι τομάτες στην καλύτερη εκδοχή τους!

Τι θα χρειαστείς
για τη συνταγή για ντοματοκεφτέδες:2 κ.σ. δυόσμο, κατά προτίμηση φρέσκο500 γρ. τομάτες στον τρίφτη1 κρεμμύδι στον τρίφτη1 κύβο λαχανικών ή μοσχάρι1 κουτάκι χυμό τομάτας250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή για ντοματοκεφτέδες:Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.Το μείγμα μας πρέπει να έχει τη μορφή ενός ροζ χυλού. Αν δεν είναι αρκετά πηχτό προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα.Παίρνουμε μία κουτάλα για δοσομετρητή για να βγουν οι κεφτέδες μας ομοιόμορφοι.Ζεσταίνουμε ηλιέλαιο στο τηγάνι μας.Τηγανίζουμε γυρνώντας τους κεφτέδες για περίπου 10’.Προτείνουμε να βάλεις στο πιάτο χαρτί κουζίνας ώστε να τραβήξει το περιττό λάδι από το τηγάνι.Απολαμβάνουμε!

Μπορείς να συνοδεύσεις τους ντοματοκεφτέδες σου με πικάντικη μουστάρδα, γιαούρτι ή με κάποια σως της επιλογής σου. Ελπίζουμε να τους απολαύσεις όσο τους απολαμβάνουμε και εμείς. Κι αν ακόμα αργούν οι διακοπές σου κλείσε τα μάτια πριν την πρώτη μπουκιά και σκέψου την Καλντέρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η συνταγή για αυθεντικά φαλάφελ που θα λατρέψεις

Photo: Flickr

Το άρθρο Συνταγή για ντοματοκεφτέδες κατευθείαν από τη Σαντορίνη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα