Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/1/2020)

08:01 26/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/1/2020):Κριός

Για λίγο ακόμη επικρατεί μια νωχελική διάθεση. Η προοπτική όμως από την ερχόμενη εβδομάδα, είναι ιδιαίτερα καλή, αφού το επικοινωνιακό με το ταίρι, διορθώνεται σημαντικά. Διατηρείστε

τις ισορροπίες στα οικονομικά, για να μην έχετε απώλειες. Προτάσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, αλλά θα πρέπει να τις ελέγξετε πριν αποφασίσετε.

Ταύρος

Βρίσκεστε σε μια φάση συζητήσεων που αν το «αφήσετε»να συνεχιστεί, δεν θα έχετε κάτι πρακτικό, αλλά θα παραμείνετε μόνο στην θεωρία. Η ανοχή και η αντοχή που δείχνετε στη δουλειά, θα σας βγει σε καλό. Να προσέχετε τα άτομα που συνεργάζεστε. Οικονομικά μεγάλη «ροή»και από αρκετές πηγές.

Δίδυμοι

Το συναίσθημα σας έχει «καταβάλλει»κι αυτό θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη. Θα είστε περισσότερο αδύναμοι από πριν και αρκετά ευάλωτοι. Μην σας πάρει από κάτω. Νεύρα και επιθετική διάθεση στο χώρο της δουλειάς.  Σε μερικούς σπάσιμο συνεργασίας αλλά και επιρρέπεια στα ατυχήματα. Προστατέψτε τις απώλειες από τη τσέπη σας.

Καρκίνος

Θα δεχτείτε ένα είδος «κατασκοπείας»στα ερωτικά σας. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, δυνατό παρασκήνιο που θα προσπαθήσει να σας κάνει ζημιά. Το ταίρι σας αντιμετωπίζει δυσκολίες. Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι εξαιρετικά καλές. Θα κάνετε ανοίγματα που θα σας βγουν σε καλό. Οικονομικά θα επωφεληθείτε από μια έξυπνη απόφαση.

Λέων

Νοιώθετε κάπως «ψυχρά»και ίσως αυτό να είναι για καλό σας. Χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπιση προβλημάτων, για να μην έχετε οριστικά «σπασίματα». Πλησιάζει περίοδος που θα προσπαθήσουν να σας παγιδέψουν με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε. Να έχετε τα «ραντάρ»ανοιχτά. Οικονομικά εύνοια από μετακινήσεις.

Παρθένος

Πλησιάζει ένα οριστικό «τέλος»σε σχέσεις που είναι προβληματικές. Όμως, να έχετε το νου σας, μην σας εμπλέξουν σε παγίδα και σας εξαπατήσουν, με λάθος πληροφορίες. Οι του 2ου 10ημέρου, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε εργασία. Σε ακραίες περιπτώσεις, θα γίνει με ανορθόδοξο τρόπο και νεύρα. Προσοχή σε ατυχήματα. Έξοδα για την οικογένεια.

Ζυγός

Νοιώθετε πολύ «ανεβασμένοι»και έντονα ανεξάρτητοι, με «πινελιές»μιας ωραίας τρέλας. Τα «βαριά»διαστήματα πέρασαν κι έρχονται άλλα, πιο πρωτότυπα και πιο «ζωντανά». Έντονος προβληματισμός για τις ανατροπές και τις αναβολές που δέχεστε. Οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει σημαντικά. Οικονομικά, έσοδα από δύο μεριές.

Σκορπιός

Παρόλο που είστε διατεθειμένοι να δώσετε την ψυχή σας, υπάρχει ένα «αγκάθι»που σας ταλανίζει. Αυτό  σας κάνει κάπως «φοβικούς»στο να εκφραστείτε, αλλά ευτυχώς δεν θα είναι για πολύ. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλα πράγματα, κυρίως όσοι έχετε δουλέψει με εντιμότητα. Για εσάς λοιπόν, υπάρχει μια εξαιρετική εξέλιξη. Οικονομικά, προσέξτε μικρή ζημιά για τώρα.

Τοξότης

Αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά τα αισθήματα σας και τις επιλογές σας. Μια πιο μόνιμη κατάσταση, ίσως να περάσει «κινδύνους». Παραμείνετε στο φιλελεύθερο μοτίβο. Επικρατεί ακόμη μια ασάφεια και αδράνεια. Αποφύγετε τις επαγγελματικές δεσμεύσεις και κυρίως μην υπογράψετε κάποιο χαρτί. Οικονομικά, διαφωνίες και τσακωμοί.

Αιγόκερως

Μια γλυκιά διάθεση σας διακατέχει αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις περνούν σε ένα πιο ευαίσθητο στάδιο και πιο τρυφερό. Εκμεταλλευτείτε τις καλές συγκυρίες. Χρειάζεστε μια ζεστασιά. Ξαφνικές προτάσεις για δουλειά, με την στάμπα του εποχιακού ή του ελεύθερου επαγγέλματος. Χρήμα έρχεται ξαφνικά και όπως έρχεται το ξοδεύετε.

Υδροχόος

Με όχι ξεκάθαρα λόγια εξελίσσεται η μέρα. Καλό θα είναι να μην κάνετε τίποτα για να επισπεύσετε τα πράγματα, αφού πριν δεν «τσεκάρετε»την αλήθεια στη σχέση σας. Μια διακοπή συνεργασίας, ίσως να κριθεί αναγκαία, δεδομένου ότι μόνο εντάσεις και διαφωνίες προκαλούνται. Οικονομικά θα περάσετε μια απογοήτευση.

Ιχθείς

Για λίγες μέρες θα επικρατεί μια ήπια και τρυφερή κατάσταση. Χρησιμοποιείστε την καλή αυτή τάση για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο τομέας της εργασίας, βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα «οξυμένα»και οι εντάσεις δεδομένες. Να είστε σε εγρήγορση. Οικονομικά προστατευτείτε από ζημιές.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα