Τέλος η Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση ( ; )

19:30 25/1/2020 - Πηγή: iPop

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, όμως την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη δεν την περιμέναμε από την ελληνική τηλεόραση, προς το παρόν τουλάχιστον. 

Όπως φαίνεται η τελευταία σεζόν θα είναι η φετινή για τη γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, που διακόπτει τη συνεργασία της με το κανάλι μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Ακούγονταν πολλά τον τελευταίο καιρό για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

από την ελληνική τηλεόραση, όμως την απάντηση δίνει το ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με αυτό, η παρουσιάστρια έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφασή της, την οποία έχει ανακοινώσει στον Alpha ήδη από την αρχή της φετινής σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, δεν φεύγει μόνο από την ελληνική τηλεόραση, αλλά και από την Ελλάδα γενικά, αφού ετοιμάζει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική για τον ερχόμενο Οκτώβριο με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη λήγει στα τέλη Ιουλίου του 2020 και δεν ήταν λίγες οι φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα η ίδια σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία “Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος”.

Να θυμίσουμε πως φέτος ανήμερα των γενεθλίων της, η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν σβήσει on air στην εκπομπή της την τούρτα της, είπε “Αυτή η δεκαετία θέλω να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Εγώ αυτό θέλω. Θέλω καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή , καινούριες περιπέτειες. Τα θέλω όλα καινούρια”.

Όπως όλα δείχνουν, είναι ώρα για τη γνωστή παρουσιάστρια να αλλάξει σελίδα και να πάρει κάποιες αποφάσεις για το επαγγελματικό και τηλεοπτικό της μέλλον.

View this post on Instagram

Ειναι φορες που η μεγαλη αδερφη βρισκει καταφυγιο στην αγκαλια του μικρου της αδερφου ! Αγαπη χωρις ορια , αγαπη αληθινη ! #eleni @teomisokalos #brotherandsister #love

A post shared by @ elenimenegaki on Jan 25, 2020 at 12:56am PST

Θυμήσου κι εσύ όλες αυτές τις φορές που η Ελένη Μενεγάκη μας έχει κάνει να γελάσουμε με τα σαρδάμ της!

Διάβασε ακόμα:

Όταν η Μενεγάκη έβαφε την Κάτια στην εκπομπή της! | Video

Το άρθρο Τέλος η Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση ( ; ) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα